Novinky v XDENT a klientské zóně

Nová aktualizace XDENT A IKLIENT přináší nejen zjednodušené přihlášení do klientské zóny ale i vyplňování elektronických formulářů na pár kliků! Jak na to se dozvíte v tomto článku.

Novinky v XDENT a klientské zóně IKLIENT

Představujeme Vám nejčerstvější novinky v našem softwaru a přinášíme všechny informace k jejich efektivnímu používání!

Inspirovali jsme se Vašimi náměty a přinášíme změny v přihlášení do klientské zóny a také při vyplňování elektronických formulářů. Nově také můžete stahovat zálohy zdravotní dokumentace, klientů a záznamů v kalendáři. 

Fráze propojené se Zubním křížem

 

 IKLIENT - přihlášení & formuláře

Cesta k vyplnění formuláře klientem je odteď mnohem jednodušší. Přímo v XDENT můžete zvolit možnost vyplnění potřebného formuláře, který bude mít klient ihned k dispozici v tabletu.

Jak postupovat v XDENT?

    1. V kartě klienta kliknete na kolonku IKLIENT a zvolíte možnost Vyplnění formuláře. Tento proces je funkční i v případě, pokud nemáte daného klienta spárovaného s aplikací IKLIENT.
    2. V nově zobrazeném dialogovém okně "Žadost na vyplnění formuláře"  vyberete formulář, který má klient vyplnit. Pokud klient zapomněl telefon, můžete změnit telefonní číslo pro zaslání SMS kódu. Také jej můžete klientovi nadiktovat, jelikož je SMS kód také zobrazen v XDENT a slouží pro jednorázové vyplnění formulářů v IKLIENT.
    3. Jednorázový SMS kód vložíte při přihlášení do aplikace IKLIENT.
    4. Klient se tímto přihlásí a rovnou může vyplnit daný formulář. Pokud klient nebyl v minulosti spárován s aplikací IKLIENT, tak se automaticky při zadání jednorázového SMS kódu vytvoří nový účet. 

IKLIENT

 

2 XDENT - zálohy

Služba umožňuje jednou denně stahovat zálohy zdravotní dokumentace, klientů a záznamů v kalendáři ve formátu CSV. Zálohu je možné vygenerovat pro určité časové rozmezí (bude aplikováno pouze pro zdravotní dokumentaci a kalendář) a pro určitou pobočku, příp. za všechny pobočky.

Postup pro získání zálohy:

    1. V sekci Můj účet pod záložkou Moje služby vybereme časové rozmezí, pobočku a klikneme na Vytvořit zálohu.
    2. V přehledu požadavků na zálohy se níže objeví nový záznam.
    3. Přes noc se automaticky vygeneruje záloha a u požadavku v tabulce se objeví modrá ikonka pro stažení.
    4. Pro stažení zálohy klikneme na ikonku stažení a dále na tlačítko Získat autorizační kód. Na tel. číslo administrátora XDENT přijde SMS s autorizačním kódem, který vyplníme do pole "Zadejte autorizační kód". Pro stažení je nutné souhlasit s podmínkami a jako souhlas s nimi zaškrtnout políčko "Souhlasím s výše uvedenými podmínkami" a klikneme na Stáhnout. Zobrazí se výzva pro kontrolu hesla aktuálně přihlášeného uživatele.
    5. Po stažení zálohy na počítač uživatele přijde druhá SMS s heslem pro ZIP archiv, které je nutné pro jeho rozbalení.

IKLIENT

 

TOP Nevíte co je aplikace IKLIENT či byste také rádi vedli dokumentaci elektronicky včetně podpisových formulářů? Více informací najdete na https://www.xdent.cz/premium/aplikace/tablety-s-biomentrickym-podpisem-pacienta

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye