XDENT INNOVATIONS meeting

Pro klienty, kteří mají chuť spolu s námi inovovat a vytvářet nejlepší stomatologický software. Unikátní příležitost jen pro klienty XDENT!

XDENT INNOVATIONS

Již 9 let se snažíme přinášet chytrá řešení pro vaši privátní zubní praxi, které Vám pomáhají nejen ve stomatologii, ale i v managementu, marketingu a komunikaci s pacienty.

Pojďte do toho s námi a pomozte nám přinášet další nápady a inovativní řešení k vaší spokojenosti!

1 Co je XDENT INNOVATIONS? 

Unikátní příležitost pro všechny klienty XDENT, kteří mají chuť s námi inovovat a vytvářet nejlepší stomatologický software. Pro klienty, kteří nás chtějí inspirovat svými náměty, mají ochotu předat tyto informace dál a mohou tak přispět svými podněty k udávání moderních trendů nejen ve správě vlastní ordinace.

2 Jak to bude probíhat?  

Budeme se pravidelně inspirovat formou osobních setkání, kde budeme moct vnímat vaše potřeby, reagovat na podněty a otázky společně s dalšími klienty XDENT a hlavně našimi vývojáři. Budeme diskutovat na různá témata týkající se například zdravotní dokumentace, skladové evidence, léčebných plánů či kefalometrické analýzy, která byla nosným tématem prvního setkání.

TOP Máte hlavu plnou nápadů a inovací? Více informací k XDENT INNOVATIONS meeting a registrační formulář najdete na https://www.xdent.cz/premium/vzdelavani/xdent-innovations

XDENT INNOVATIONS MEETING

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye