Tablety s biometrickým podpisem pacienta

Elektronické formuláře podepsané pacientem přímo v XDENT! Čtěte a využívejte všechny TOP výhody XDENT a IKLIENT!

Tablety pro ordinace k usnadnění administrativy a pro pacienty umožňující biometrický podpis

Přinášíme seznam výhod používání klientské zóny IKLIENT a tabletů s možností biometrického podpisu pacienta. Čtěte a využívejte všechny TOP výhody XDENT a IKLIENT!

Díky tabletům se speciálně vyvinutou aplikací pro biometrický podpis pacienta můžete vést dokumentaci kompletně elektronicky. Veškeré podpisové formuláře si pacient může vyplnit ve své klientské zóně z pohodlí domova či ve vaší čekárně, kde tento formulář zároveň stvrdí svým podpisem. Podepsaný dokument se během pár vteřin přenese do klientovy karty v XDENT. Informace, které klient vyplní ve formuláři se automaticky pronesou do osobních údajů klienta a anamnézy. XDENT se navíc postará o všechny legislativní formality, vč. zálohování.

Přečtěte si jaké výhody přináší používání klientské zóny IKLIENT:



1 EFEKTIVNÍ KOMUNIKACE S KLIENTYIKLIENT funguje jako skvělý marketingový nástroj - umožňuje informovat vaše pacienty o všech novinkách ve vaší ordinaci.

2 ELEKTRONICKÉ FORMULÁŘE S BIOMETRICKÝM PODPISEMUnikátní využití biometrického podpisu klienta při vyplnění elektronického formuláře.

3 BEZPEČNÝ PŘENOS INFORMACÍ DLE GDPRZabezpečený přesun dokumentů (zdravotní dokumentace/léčebné plány/...), rentgenů, fotografií - dle Směrnice GDPR

4 AUTOMATICKÉ VYPLNĚNÍ KARTY KLIENTA V XDENTZ elektronicky vyplněných formulářů v IKLIENT se data automaticky pronesou do karty klienta v XDENT

5 VÝHODNÉ FINANCOVÁNÍKlient má možnost využít výhodné financování zubní péče a lékař se nestává zprostředkovatelem úvěru.

6 NÁHRADNÍ ZDROJ INTERNETUMožnost vložit SIM do iPadu.

7 PREZENTACE LÉČEBNÉHO PLÁNUDiskrétní způsob prezentace plánovaného ošetření

8 MNOHOSTRANNÉ VYUŽITÍVýuková videa pro klienty, pohádky pro děti při ošetření rodičů, fantazii se meze nekladou. :-)



TOP Také by jste rádi vedli dokumentaci kompletně elektronicky? Možnost konzultace s vaším Xdenťákem najdete na www.xdent.cz/premium/aplikace

Tablety s biometrickým podpisem pacienta

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye