Unikátní funkce XDENT

Funkce které jinde nenajdete!

description
description
description
description
description

Výjímečné funkce na jednom místě!

XDENT není jen stomatologický software. Společně s ním získáte jedinečné znalosti, postupy a návody v oblastech managementu a marketingu, které Vám pomohou zajistit stabilitu Vaší ordinace. Bez starostí.

Pouze komplexní řešení fungují!

Online objednání

Online objednání

Konec zvonění telefonů! Umožněte Vašim klientům objednat se online přes vaše webové stránky či Facebook. Otevřete jim Vaší ordinaci 24/7 a zároveň si tak zvyšte své renomé.

XDENT jako jediný má online objednávání přímo propojené s kalendářem. Online objednávání se řídí vašimi pravidly.

Inteligentní fráze

Za 5 vteřin ZAPÍŠETE do karty pacienta, VYKÁŽETE na pojišťovny a vytvoříte DOKLAD na přímou platbu.

Navíc se Vám dlouhodobě sníží chybovost vykazování na pojišťovny a zvýší se výběr peněz.

inteligentní fráze

Čekací listina a postranní panel

Čekací listina a postranní panel

Máte k dispozici přesné a graficky znázorněné informace o pacientovi, dokonce dříve, než zvednete telefon! Statistiku návštěvnosti, zdravotní rizika, dluhy, příjmy, plánované návštěvy, to vše vidíte na klik!

Čekací listina je cennou pomůckou v momentě, kdy se Vám pacient omluví z termínu a Vy potřebujete rychle sehnat náhradníka!

Sklady a propojení na e-shop

XDENT za Vás pohlídá skladové zásoby, včas Vás upozorní, že některá položka dochází a jedním klikem Vám umožní mít druhý den opět zboží doplněno a naskladněno.

Sklady a propojení na e-shop

solution

Analytické nástroje

Poznejte výkonnost Vaší ordinace a zaměstnanců ze všech úhlů. Přehledně graficky sledujte klíčové ukazatele v reálném čase. Rozlučte se s ručně generovanými reporty, které jsou zastaralé ještě než je vytisknete.

Moderní grafy s možností vložení poznámek, kdykoli k dispozici, třeba v telefonu.

Ucelený koncept vzdělávání

Kombinace unikátních praktických kurzů a programových doplňků zaměřených na celé týmy privátních zubních praxí.

Kurzy mají za cíl nejen zefektivnit chod ordinace ale zvýšit i její zisk, dále zlepšit komunikaci mezi zdravotnickým personálem samotným a pacienty.

Ucelený koncept vzdělávání

solution

ÚKOLY

Již si nemusíte psát poznámky do sešitu, na papírky či do mobilu. Díky XDENT úkolníčku máte vše na jednom místě. Úkoly můžete zadat kolegům, zaměstnancům nebo sami sobě. Zlepšíte komunikaci v týmu a XDENT Vám termíny úkolů sám připomene.

Chat

Díky chatu přímo v XDENT můžete lépe komunikovat v týmu napříč ordinacemi a pobočkami. Můžete napsat kolegovi ve vedlejší ordinaci nebo recepční, jak objednat a vyúčtovat klienta.

Ucelený koncept vzdělávání

solution

eRecept

V souvislosti s povinnou elektronickou preskripcí bude od 1.1.2018 XDENT připraven na výdej eReceptu. Vše probíhá elektronicky, tudíž nebude muset pacient pro recept do ordinace, ale bude mu odeslán ve formě e-mailu a současně SMS. Lékař nebude muset vystavovat klasický recept, ale zadá pouze do XDENT a ten se o vše postará.

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye