Týdenní aktualizace XDENT vol. 01

Přichází další novinky z řady úprav a vylepšení XDENT! Vyladili jsme pár drobných chybiček a přidali k tomu ještě několik novinek. Podívejte se, co je u nás nového.

Týdenní aktualizace XDENT vol. 01

Naši vývojáři dnem i nocí pracují na vylepšeních XDENT a my už teď můžeme slíbit, že tento týden bude stát opět za to!

Pro naše klienty, kteří mají pacienty z různých koutů světa, jsme opravili formátování telefonních čísel. Také jsme skryli část rodných čísel skrz legislativu GDPR. Dále jsme pak udělali úpravy a vylepšení ve zdravotní dokumentaci a eReceptu, v nastavení SMS a e-mailových notifikací, v marketingu a dalších sekcích XDENTu.

Jaké jsou největší novinky pro tento týden?

 

1 Rozšíření eReceptu o další možnosti úhrad

Typy úhrad u předepsaných léčiv mohou být nyní následující:

  1.   základní,
  2.   hradí pacient,
  3.   zvýšená,
  4.   základní zaměstnavatelem - základní úhrada s doplatkem hrazeným zaměstnavatelem pacienta (určeno pro vojáky s doplatkem hrazeným armádou),
  5.   zvýšená zaměstnavatelem - zvýšená úhrada s doplatkem hrazeným zaměstnavatelem pacienta (určeno pro vojáky s doplatkem hrazeným armádou).

Druhá zvýšená úhrada je možná pouze u vysoce inovativních léčivých přípravků, které nelze vydávat na recept, a proto druhou zvýšenou úhradu nenajdete v nabídce možností.

 

2 eRecept - Magistraliter (IPLP)

Nově můžete v XDENT vytvářet eRecept - Magistraliter. Jak jednoduše sestavit individuálně připravovaný léčivý přípravek (IPLP) najdete v našem video návodu.

3 Odstranění zaměstnance

V sekci Nastavení - zaměstnanci zvolíte daného zaměstnace (kalendář), kterého chcete odstranit z XDENT. Otevře se vám dialogové okno, kde máte možnost “Odstranit” zaměstnance a následně převést klienty k jinému záměstnanci včetně převedení rezervací z kalendáře.

4 Rozšíření SMS a EMAIL notifikací

Nově můžete vašim pacientům připomenout jejich termín návštěvy až s týdenním předstihem v případě EMAIL notifikací. SMS notifikace mohou nyní odejít až 120 hodin předem.

5 Nové filtry v SMS Marketingu

Datum posledního zdravotního záznamu - filtr, který pomůže vytvořit seznam pacientů za určité období dle posledního zápisu v dekurzu.

Účet na iKlient - pomocí tohoto filtru pak můžete vybrat pacienty, kteří ne/jsou spárování se službou iKlient. 

6 Úprava exportu CSV z pokladny

Nově naleznete v exportu sloupec s IČ a DIČ, což určitě potěší nejen vás ale i vaši účetní v případě vystavení dokladů na firmu.

TOP Sledujte nás na Facebooku, kde najdete další tipy, jak efektivně využívat všechny funkce XDENT! Stačí kliknout ZDE https://www.facebook.com/xdent.cz/

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye