DIGITALIZACE XDENT 2018

Pojďme společně vykročit do nové digitální doby, která se nezadržitelně blíží do stomatologie.

Digitalizace XDENT - nové ceny, služby a více možností!

XDENT je leaderem v digitalizaci a inovacích na českém trhu a vy jste toho součástí. V roce 2014 jsme měli vizi o moderním online stomatologickém softwaru, kterou jsme postupem času dokázali změnit v realitu, a to zejména díky vám.

Během této doby jsme také pro vás vymysleli spoustu nových sekcí a funkcionalit, které se staly každodenní nezbytností pro vaši moderní ordinaci. Inovovali jsme XDENT dle vašich přání a chceme v této přínosné spolupráci i nadále pokračovat a naplnit náš společný cíl "zlepšovat a ulehčovat vaší každodenní práci".

XDENT vám pomáhá i v dalších oblastech podnikání včetně managementu, marketingu či právní ochraně vaší ordinace.

 

Digitalizace ve stomatologii

Pro digitální dobu pro vás máme skvělé nové funkce a nástroje, které můžete využívat již dnes. Jaké to jsou?

1 Elektronické formuláře Veškeré formuláře mužete mít nyní elektronicky podepsané pacientem přímo v XDENT. Informace, které klient vyplní ve formuláři se automaticky pronesou do osobních údajů klienta a anamnézy.

2 Biometrický podpis pacienta Unikátní využití biometrického podpisu klienta při vyplnění elektronického formuláře. XDENT se postará o všechny formality.

3 Klientská zóna pro pacienty Online aplikace pro vaše klienty, která přináší spoustu výhod také vaší ordinaci. Eliminuje papírové formuláře, předem zajistí úhradu vaší péče, zjednoduší multioborovou spolupráci. Zlepšíte informovanost pacientů díky propojení s marketingem v XDENT.

4 Léčebné plány Na pár kliků vytvoříte obrandovaný dokument včetně obrazové dokumentace a cenové kalkulace. Nově jej můžete nechat elektronicky podepsat pacientem přímo v klientské zóně!

5 Financování zubní péče Pro lékaře bez závazků a s jistotou úhrady poskytovaných služeb, pro pacienta komfort rychlého vyřízení z pohodlí domova.

6 Laboratorní software LABINO Online laboratorní software, který přímo komunikuje s XDENT. Poznejte výhody elektronického laboratorního štítku, sdílení obrazových materiálů a další skvělé funkce. Lékař a laborant spolu komunikují pomocí chatu u každého laboratorního štítku. Lékař je včas informován, že zakázka je na cestě zpět do ordinace.

To vše bezpečně, efektivně, moderně a hlavně digitálně!

Vytvořili jsme tím unikátní koncept spolupráce.

 

 

Nová cena a více možností!

Nové ceny vám přináší více možností využít XDENT naplno! V rámci nového paušálního poplatku budete mít od 1.11.2018 spoustu služeb, které budete moci využívat neomezeně. Mezi ně nově patří neomezený počet připomínacích SMS a neomezený úložný prostor pro galerie, klientská zóna iklient.cz a také analytické nástroje, díky kterým budete mít dokonalý přehled o výkonu vaší ordinace!

 

TOP A to není vše! Vážíme si dosavadní spolupráce, takže za vaší věrnost dostanete od nás “Workshop kredit” na kontinuální vzdělávání a 1 měsíc ZDARMA při roční platbě paušálu!

 

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye