Právní ochrana ordinace

Nová služba pro všechny klienty XDENT, kteří chtějí ušetřit čas a využít profesionálních právních služeb pro jejich stomatologickou praxi.

Právní ochrana ordinace - nová služba XDENT

Potřebujete aktualizovat všeobecné obchodní podmínky, záruční podmínky nebo dokumenty ve vztahu ke klientovi?

Zkušená právní kancelář se zaměřením na zubní lékařství vám připraví individuální právní ochranu pro vaši ordinaci. Na míru vaší ordinace budou sestaveny všechny legislativou požadované formuláře – VOP, Nejdůležitější práva a povinnosti pacienta , Informace o zpracování osobních údajů zpracovatelem, Smlouva o péči o zdraví, Informované souhlasy a další. Svěřte se do rukou odborníků, se kterými dlouhodobě spolupracujeme v oblasti lékařství.

Jaké jsou výhody této nové služby?

1 Příprava dokumentů pro vymezení vztahu lékař - pacient Všeobecné obchodní podmínky, záruční podmínky, informované souhlasy a další legislativou požadované formuláře přímo v XDENT!

2 Optimalizace dokumentů dle aktuálně platných legislativ Veškeré dokumenty jsou zpracovány s ohledem na ochranu osobních údajů, nový občanský zákoník a nařízení EU – GDPR.

3 Konzultace s právníky Možnost otevření čtyř témat za rok a jejich diskrétní vyřešení s právníkem online bez nutnosti osobní schůzky pomocí zabezpečené aplikace přímo v XDENT.

4 Úspora financí Úspora financí díky specializaci právní kanceláře na zubní lékařství a navíc zvýhodněná sazba dalších právních služeb.

5 Rychlost, diskrétnost, individuální přístup díky pobočkám Praha, Brno, Znojmo

Rádi by jste využívali všech těchto výhod? Pro všechny naše klienty máme navíc k této nové službě možnost konzultace ZDARMA. Více informací zde

Právní ochrana ordinace

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye