Roční platba za XDENT

Při roční platbě paušálního poplatku BASIC a UNLIMITED získáte od nás 1 měsíc ZDARMA. Jak provést platbu? Vše se dozvíte v tomto článku.

Roční platba za XDENT

Nově v rámci cenových tarifů XDENT BASIC a XDENT UNLIMITED budete mít možnost získat 1 měsíc ZDARMA při roční platbě za XDENT.

V našem článku se dozvíte, jak využít možnost roční platby a nejen to. Také předáme pár rad, jak si správně nastavit XDENT, abyste neplatili zbytečně nic navíc.

1 NASTAVENÍ XDENT

Způsob účtování XDENT spočívá v počtu lékařů a dentálních hygienistek. Tyto zaměstnance byste měli mít evidované v sekci Nastavení – Zaměstnanci. Na základě počtu zaměstnanců v této sekci generujeme paušální poplatek za XDENT. Do této sekce nepatří sestry, recepční, účetní atd. – pro tyto uživatele je XDENT zcela ZDARMA.

Přehled všech uživatelských účtů naleznete v sekci Nastavení – Oprávnění, kde také doporučujeme v rámci bezpečnosti zkontrolovat aktuální účty včetně oprávnění.

2 ROČNÍ PLATBA

Pokud chcete i vy 1 měsíc ZDARMA při roční platbě za XDENT, stačí napsat na náš e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Připravíme pro vás fakturu i pokyny k platbě. Částka bude ve výši vašeho paušálního poplatku UNLIMITED nebo BASIC vynásobena počtem 11 měsíců. Zaplatíte tedy za 11 měsíců a my vám nahrajeme do vašeho XDENT Kreditu částku za 12 měsíců.

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye