Jak si zvolit nový tarif?

Od 1.11.2018 budou k dispozici dva typy XDENT tarifů. Připravili jsme pro vás jednoduchý návod, jak si správně vybrat nový tarif dle potřeb vaší ordinace.

Jak si zvolit nový tarif?

Od 1.11.2018 budou k dispozici dva typy XDENT tarifů. Připravili jsme pro vás jednoduchý návod, jak si správně vybrat nový tarif dle potřeb vaší ordinace.

1 Cenové porovnání nových tarifů

Ve vašem XDENT účtu naleznete nově cenové porovnání vašeho stávajícího tarifu s připravenými tarify od 1.11.2018. Cenové porovnání naleznete ZDE.

2 Výběr vhodného tarifu

Nyní si můžete vybrat tarif UNLIMITED nebo BASIC. Současný tarif již nebude od 1.11.2018 k dispozici.

Abychom vám rozhodování ještě více ulehčili, rozhodli jsme se sepsat hlavní rozdíly mezi nově nabízenými tarify.

V rámci tarifu: UNLIMITED BASIC
SMS připomínky ZDARMA 2,99,- Kč
Galerie

ZDARMA

Od 180,- Kč/měsíc
Analytiky ZDARMA

 499,- Kč za lékaře/měsíc


Pokud nezvolíte jeden z nabízených tarifů, bude automaticky zvolen UNLIMITED tarif. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.



3 Roční platba = měsíc ZDARMA

Tarif se vám podařil zvolit, teď už jen získat měsíc zdarma za XDENT a je to! :-) Postup, jak získat měsíc ZDARMA naleznete v článku o roční platbě.

4 Časté dotazy

Co je SMS připomínka?

SMS připomínka se odesílá z XDENT automaticky podle plánované návštěvy pacienta v kalendáři. V rámci SMS připomínky je zahrnuta i odpověď pacienta, nově i s automatickým potvrzením návštěvy, kdy se objednávka v kalendáři zbarví zeleným štítkem, pokud pacient návštěvu v SMS odpovědi potvrdí.

K čemu slouží uložný prostor pro Galerie?

Do Galerie můžete tahem myši nebo kliknutím nahrát jakýkoli soubor (např. RTG snímek, fotografie pacienta). Tyto soubory často obsahují (i skrytě v rámci informacích o souboru) identifikaci pacienta či citlivé údaje pacientů, např. rodné číslo. Takový soubor musí být bezpečně zálohován a nejvyšším možným způsobem zašifrován podle platné legislativy ČR i EU týkající se vedení zdravotní dokumentace, ochrany osobních údajů známé jako GDPR atd.

Díky Galeriím můžete vést dokumentaci plně elektronicky. V XDENT po podepsání dokumentace elektronickým podpisem se automaticky vygenerují zašifrovaná PDF, která jsou poté zálohována v Galerii přesně, jak požaduje zákon pro vedení elektronické zdravotní dokumentace.

Jak mohu využít Analytické nástroje?

V rámci paušálu UNLIMITED budete mít ZDARMA k dispozici pokročilé analyticko-grafické výpočty a zobrazení. Tyto unikátní funkce Vám poskytnou pohled na výkonnost vaší ordinace a zaměstnanců z různých pohledů v reálném čase. V XDENT nápovědě můžete shlédnout video „Analytiky“ ukazující funkcionalitu této nové sekce.





Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye