Ohlédnutí za Pragodent a Dental Summit 2018

Máme za sebou další, v pořadí již 4. ročník účasti na veletrhu PRAGODENT a prémiéru na DENTAL SUMMIT 2018!

Ohlédnutí za Pragodent a Dental Summit 2018

Stovky návštěvníků si nenechali ujít příležitost seznámit se s naší novou digitální inovací, kterou jsme způsobili revoluční změny ve stomatologii!

Máme za sebou další, v pořadí již 4. ročník účasti na veletrhu PRAGODENT a prémiéru na DENTAL SUMMIT 2018. V průběhu tří říjnových dnů jsme s nadšením a elánem prezentovali účastníkům veletrhu revoluční DENTAL DIGITAL CONCEPT, díky kterému jsme všem odborníkům v oblasti stomatologie zajistili 100% digitalizaci.



1 Pragodent 2018 V duchu digitální doby se nesla i naše expozice na výstavišti, kde se členové XDENT týmu společně s digitálními ženami starali o naše i potenciální klienty. Podívejte se s námi na krátké ohlédnutí za Pragodentem 2018!

DENTAL DIGITAL CONCEPT je unikátní propojení stomatologického softwaru XDENT, laboratorního softwaru LABINO a klientské zóny iklient.cz. Toto propojení vám přináší skvělé nové nástroje a revoluční funkcionality, které můžete již dnes využívat. Jaké to jsou? Dočtete se v našem článku o Digitální době ve stomatologii!



2 Dental Summit 2018 Důležitou součástí veletrhu byl také Dental Summit 2018, které ho jsme se také aktivně zúčastnili. Ve spolupráci s naším klientem Dr. Radkem Mounajjedem byly odprezentovány způsoby plánování léčby včetně inkorporace do ordinačního softwaru XDENT pro sestavení kvalitního plánu léčby. Byl představen systém barevného kódování obtížnosti napříč celým spektrem výkonů ve stomatologické praxi.

Pro klienty XDENT jsme připravili možnost získat lístky ZDARMA, ten získal i náš klient MDDr. Miloš Helta z Prahy, který dokonce vyhrál v tombole XDENT kredit v hodnotě 30.000,- Kč.

Podívejte se na naše fotoalbum z letošního Pragodentu a Dental Summitu ZDE

Těšíme se s Vámi nashledanou na veletrhu PRAGODENT 2019 a DENTAL SUMMIT 2019!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye