Máte správně nastavený XDENT?

Předáme pár rad, jak si správně nastavit XDENT, abyste neplatili zbytečně nic navíc. Jak udělat revizi nastavení se dozvíte v tomto článku.

Roční platba za XDENT

1 NASTAVENÍ - Zaměstnanci

Způsob účtování XDENT spočívá v počtu lékařů a dentálních hygienistek. Tyto zaměstnance byste měli mít evidované v sekci Nastavení – Zaměstnanci. Na základě počtu zaměstnanců v této sekci generujeme paušální poplatek za XDENT. Do této sekce nepatří sestry, recepční, účetní atd. – pro tyto uživatele je XDENT zcela ZDARMA.

Přehled všech uživatelských účtů naleznete v sekci Nastavení – Oprávnění, kde také doporučujeme v rámci bezpečnosti zkontrolovat aktuální účty včetně oprávnění.

2 NASTAVENÍ - Firemní

V sekci Nastavení - Firemní spravujete své aktuální provozovny/pobočky. Ty jsou zpravidla určeny jinou adresou, kontaktními údaji, nebo úplně jinými fakturačními údaji.

Nastavení sekce Zaměstnanci a Firemní ovlivňuje měsíční paušál za XDENT. Cenové srovnání pak naleznete ve vašem XDENT účtu.

3 FAQ - časté dotazy ke změnám od 1.11.2018

  • Jak vypnout reklamní overlay?

Upozornění se automaticky vypne po zvolení jednoho z nových tarifů, UNLIMITED či BASIC.

  • Neznám heslo či přístup do ADMIN účtu?

Napište nám na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., obratem dostane pokyny k obnově přihlášení do ADMIN účtu.

  • Mám zvolený tarif BASIC nebo UNLIMITED?

Nabídku tarifů naleznete ve vašem XDENT účtu.

Pokud stále váháte nad výběrem tarifů, je nejvyšší čas! Podívejte se na naše video, které vám usnadní rozhodování. :-)

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye