Týdenní aktualizace XDENT vol. 04

Co je u nás nového? Další vychytávky a vylepšení, a to zejména v postranním panelu, chatu, plánování a parokříži!

Týdenní aktualizace XDENT vol. 04

Každý týden připravujeme aktualizaci XDENT, která zahrnuje spoustu nových funkcionalit a vylepšení, které šetří vaší každodenní práci a čas!

1 Postranní panel Nově zde vidíte náhled "Plánování". Pokud jste pacienta v jeho kartě (- sekce Plánování) naplánovali v budoucnu na různé ošetření/služby, vše uvidíte nově i v Postranním panelu! Výhodou je, že přímo odtud můžete pacientovi vytvořit rezervaci v kalendáři. Jak na to, uvidíte v našem videu níže.

2 Plánování Plánujete ošetření pacienta v daných časových rozestupech? Nyní máte možnost "uzamknutí" daného navazujícího ošetření. Až bude sestra či recepční pacienta objednávat, v postranním panelu ji vizuálně upozorní červená čára spojující navazující ošetření. Jak "uzamknout" ošetření? Stačí kliknout na zámek u dané plánované návštěvy v sekci Plánování.

3 Chat Chat pomáhá při komunikaci celého týmu. Abychom vám komunikaci ještě více usnadnili a splinili vaše přání k úpravám XDENT, připravili jsme následující novinky:

  1. v chatu vidíte uživatele, kteří jsou Online ,
  2. při použití znaku @ můžete vybrat pacienta,
  3. při použití znaku : jednoduše vyhledáte smajlíka,
  4. nově možnost ztišit upozornění chatu - stačí kliknout na "ozubené kolečko" ve spodní částí chatu.

4 Parokříž Nově umožňujeme nastavení individuálního rozsahu hodnot i s vlastními barvami! Nastavení parokříže naleznete v XDENT - sekce Nastavení - Zubní kříž - Parodontologický zubní kříž.

TOP Všechny tyto novinky jsou již ve vašem XDENT účtu. Sledujte nás na Facebooku, kde najdete další tipy, jak efektivně využívat všechny funkce XDENT!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye