Týdenní aktualizace XDENT vol. 05

Přichází další novinky z řady úprav a vylepšení XDENT! Vyladili jsme pár drobných chybiček a přidali k tomu ještě několik novinek. Podívejte se, co je u nás nového.

Týdenní aktualizace XDENT vol. 05

Naši vývojáři dnem i nocí pracují na vylepšeních XDENT a my už teď můžeme slíbit, že tento týden bude stát opět za to!

1 Nová funkcionalita eReceptu

Doba platnosti lékařského předpisu s antibiotiky a antimikrobiálními chemoterapeutiky platí nejdéle 5 kalendářních dnů, proto jsme dobu platnosti eReceptu ze 14 dnů upravili na 5. Nově také XDENT sleduje aktuální dostupnost léčiv v lékarnách a zdravotnických zařízení.

Dostupnost léku je barevně označena zeleným či šedivým štítkem, jak vidíte na obrázku níže. Oranžový štítek značí recepty Magistralis.

2 Editace e-mailových šablon

Nově jsme udělali několik úprav v sekci Nastavení - Notifikace včetně možnosti editace e-mailové šablony "Přijetí rezervace".

3 Nápověda v Marketingu

Stále si nevíte rady s filtry v Marketingu? Nově jsou vám k dispozici "modré" nápovědy přímo při tvorbě SMS marketingových kampaních.

TOP Sledujte nás na Facebooku, kde najdete další tipy, jak efektivně využívat všechny funkce XDENT! Stačí kliknout na https://www.facebook.com/xdent.cz/

Free Joomla Lightbox Gallery

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye