Leadership & Motivace

Leadership, time management a komunikace uvnitř dentálního týmu!

product
product
product
product
product

LEADERSHIP & MOTIVACE

Pouze pro klienty XDENT

Jednodenní workshop pro majitele, manažery a vedoucí lékaře zubních ordinací. Cílem workshopu je seznámení posluchačů se stavebními kameny, jak self leadershipu, tak team leadershipu. Základním předpokladem úspěchu je uvědomit si, co chceme (tvorba vize), jak toho dosáhnout (tvorba plánu) a dovednost správného vedení lidí (samotná realizace). Každý opravdu fungující tým má v čele někoho, kdo udává vizi, směr, tempo a konkrétní kroky, jež vedou k předem stanovenému cíli. Zvládnutí time managementu, pak chod celého procesu ještě zefektivní. Tento workshop nabídne pohled majitele firmy (Flortho), vedoucího lékaře ortodontické kliniky (Svět rovnátek) a externího učitele ortodontického oddělení FNUSA Brno, MDDr. Karolíny Florykové, dále očima profesionální koučky, která se zaměřuje na oblast vedení týmů, Ing. Janky Pavlovičové Ivaškové a v podání odborníka na time management Jana Straky z Clever Minds.

Počet osob: max 20 osob
Místo: 5 měst
Délka kurzu: 1 DEN | 09:00 - 17:00
Cena kurzu: 3990 Kč s DPH
  • Self LEADERSHIP Správný leader v tým musí sám jít příkladem ostatním, jak začít a vytrvat, na co si dát pozor při vedení zubní ordinace a kde brát na vše energii.
  • Práce s kolektivem Jak správně pracovat a motivovat váš pracovní tým je klíčem ke spokojenému pracovnímu prostředí, které tuto pozitivní energii přenese na vaše pacienty. Předcházením a správným řešením konfliktních situací v ordinaci ukážete vašemu týmu jak k problémům přistupuje leader.
  • Pilot - Timemanagement vašeho týdne Přehled nad svými úkoly a prioritami, více volného času na to opravdu důležité, jistotu v termínech, slibech a úkolech, klid, pohodu a zmírnění stresu z povinností to je sen každého podnikatele a my z něj děláme realitu.
  • Praktické aplikace ve vaší ordinaci Naši zkušení lektoři díky zkušenostem z reálných ordinací vám ukaží jak efektivně a elegantně řešit vaše problémy a vyuížít je ve váš prospěch.
Dopoledne
09:00 - 09:45 Amos - pravidelné vzdělávání a workshopy vždy po ruce Sestavení vlastního studijního plánu, workshopů či tréninků, jejich splnění. Tyto nelehké úkoly vyžadují dobrou organizaci a pomocníka - Jan Straka
09:45 - 11:30 Self LEADERSHIP Self LEADERSHIP na vlastní kůži - MDDr. Karolína Floryková
11:30 - 12:00 Coffeebreak Individuální dotazy
12:00 - 13:30 Práce s kolektivem Aplikace postupů ověřená v prostředí zubních ordinací samotným leadership koučem - Ing. Janka Pavlovičová
13:30 - 13:45 Coffeebreak Individuální dotazy
Odpoledne
13:45 - 15:00 PILOT - strukturovaný plán vašeho týdne Více volného času, jistotu v termínech a slibech, měně stresu chce každý podnikatel a přitom stačí málo - Jan Straka
15:00 - 15:15 Coffeebreak Individuální dotazy
15:15 - 17:00 Praktické aplikace ve vaší ordinaci Díky zkušenostem našich lektorů se dozvíte, jak si poradit v nelehkých situacích běžného pracovního dne.
17:00 - 17:30 Individuální konzultace a závěr MDDr. Floryková, Ing. Pavlovičová a Jan Straka Vám zodpoví vaše dotazy a najdou konktrétní řešení pro Vaší ordinaci.
LEADERSHIP & MOTIVACE - Rezervace a platby

Minimální počet účastníků je 10 osob. Odesláním formuláře vyjadřujete souhlas s

Číslo účtu: 2801095280 / 2010
Variabilní symbol: IČ objednatele

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye