Šťastné a veselé Vánoce!

Ježíšek přináší vánoční dárek pro všechny klienty XDENT! Podívejte se na něj.

Šťastné a veselé Vánoce!

Přejeme vám šťastné a veselé Vánoce, plné radosti, klidu, splněných přání, milých rodinných setkání a kouzelných okamžiků. V roce 2019 hodně zdraví, štěstí a úspěchů, ať už v soukromém nebo pracovním životě. Zároveň Vám velmi děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se na další spolupráci i v roce 2019!

Ježíšek už zavítal i mezi klienty XDENT a nadělil pro všechny parádní vánoční dárek ve formě kreditu na pořádáné XDENT kurzy a workshopyVýši vašeho kreditu naleznete v administrátorském účtu - můj účet - moje faktury - "Workshop kredit".

Na jaké plánované akce XDENT můžete kredit použít?

1 XDENT Individual  Získáte unikátní možnost proškolení Vašeho týmu přímo u Vás v ordinaci. Individuální a diskrétní přístup pomůže Vám i Vašemu týmu. 

2 XDENT Advanced Jednodenní workshop určený pro všechny uživatele stomatologického software XDENT. Zaměříme se na efektivní využití všech dostupných funkcí, nastavení, modelové aplikace a výhody těchto řešení. 

3 Účetnictví, daně a minutová kalkulaceVedení účetnictví, daňová optimalizace, skladová evidence a nastavení ceníků včetně minutové kalkulace představí Ing. Jiří Dušek a UOL.cz.

4 Marketing a management v zubní ordinaciPrakticky projdeme rozdělení úkolů a rolí v ordinaci, marketing v ordinaci, brand name, ceník a jeho „síla“, etický prodej vlastní práce, online marketing a další.

Navíc jsme pro vás připravili i kurzy ZDARMA!

5 Právo v ordinaci a GDPR Krok za krokem projdeme oblasti právní ochrany ordinace, seznámíme Vás s dokumenty pro vymezení vztahu lékař ⟷pacient a zaměstnavatel ⟷zaměstnanec.

6 XDENT InnovationsSetkání pro klienty, kteří mají chuť spolu s námi inovovat a vytvářet nejlepší stomatologický software.

Bližší informace včetně registrace naleznete kliknutím na název kurzu nebo na xdent.cz/premium. Šťastné a veselé Vánoce vám přeje celý tým XDENT!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye