Nejinovativnější firmou roku 2018 se stává XDENT!

Vítězem za nejvíce inovativní firmu roku 2018 převzala Ústecká firma Infinity Energy známá pod projekty XDENT, LABINO, iklient. Více se dočtete v našem článku.

Nejinovativnější firmou roku 2018 se stává XDENT!

Ve středu 5. prosince 2018 vyhlásil Ústecký kraj ve spolupráci s Inovačním centrem Ústeckého kraje výsledky soutěže Inovační firma roku Ústeckého kraje 2018.

V kategorii malé a střední podniky získala společnost Infinity Energy, známá pod projektem XDENT, nejvyšší ocenění v soutěži. Odborná komise ocenila vysokou míru inovace v Česku ojedinělého projektu, kterým se podařilo ve velice krátkém čase získat až čtvrtinu českého trhu a dosahuje 100% nárůstu klientů každý rok.

V rámci soutěže jsme od Ústeckého kraje získali finanční odměnu ve výši 40 000 Kč, kterou využijeme na dobročinné účely. Na videoreportáž z celé slavnostní události se můžete podívat ZDE.

Jednatel vítězné Infinity Energy Ing. Jiří Dušek (uprostřed), krajský zastupitel Pavel Vodsedálek (vlevo) a ředitel ICÚK Tomáš Siviček (vpravo).

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye