Aktualizace XDENT vol. 08

Co nového přinesla aktualizace XDENT? Změny v kalendáři, zjednodušené plánování i skvělé vychytávky. Přečtěte si.

Aktualizace XDENT vol. 08

1 Zkratka uživatele V sekci XDENT – Nastavení – Oprávnění naleznete novou funkcionalitu. Stačí u daného uživatelského jména kliknout na „Upravit“. Otevře se vám dialogové okno, kde uvidíte osobní údaje uživatele. Nově zde objevíte kolonku „Zkratka“, kde můžete doplnit iniciály uživatele.Zkratka z nastavení se poté zobrazí na záložkách i tiskopisu kalendáře. Export dat z kalendáře pro tisk vytvoříte kliknutím na ikonku „tiskárny“ v kalendáři.

2 Plánování a cenový návrh V sekci „Plánování“ u pacienta v kartě uvidíte spoustu vizuálních změn i nových vychytávek. Jednou z nich je možnost vytvoření cenového návrhu u dané služby nebo pro celý plán jako hromadný cenový návrh. Jak na to? Podívejte se na naše nové video.

 

Po vytvoření cenového návrhu můžete také zobrazit jejich celkový přehled u daného pacienta.

 

U každé položky v Plánování můžete jednoduše změnit množství a lokalizace.

3 Kalendář Při tisku kalendáře si můžete nově přizpůsobit jednotlivé sloupce. Nyní můžete zvolit následující tiskové předvolby – telefonní číslo, město a rok narození.

 

Pár změn nastalo i v ovládání kalendáře. Při dvojkliku na objednávku v kalendáři se rovnou dostanete do zdravotní karty pacienta. Díky tomu můžete ušetřit v průměru až 1800 kliknutí ročně. 😁

TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye