Novinky a aktualizace XDENT 01/2021

Software XDENT dostává další nová vylepšení! Vážení klienti, jako další zdokonalení našich služeb Vám představujeme novou podobu statistik a pár dalších vylepšení. Přečtěte si, co vše jsme pro Vás připravili!

Novinky a aktualizace XDENT 01/2021

1 Statistika - Pokladna

Najdete zde novou záložku POLOŽKY, která Vám přehledně zobrazí celkové množství a cenu všech položek ve vystavených dokladech za všechny lékaře. Máte tak na první pohled přehled např. o celkové částce za doplňkový prodej apod. 




2 Statistika - Kalendář + Detail objednávky

V této sekci vidíte smazané objednávky, nově zde naleznete i historii objednávky, tedy kdo objednávku vytvořil, kdo ji upravoval a kdo ji smazal.

Historie objednávky je viditelná také v samotné objednávce v  kalendáři.

3 Statistika - Sklad

V přehledu statistik nyní najdete novou sekci Sklad. Vychází z Historie skladových operací, kdy Vám zobrazí nejen operaci a číslo dokladu, ale všechny položky v něm obsažené.




4 Statistika - Zaměstnanci

Na Vaše přání jsme změnili způsob zobrazení DOBITÍ KREDITU v tabulce TISK DLE TYPU POLOŽEK.  
Při dobití nebude nadále připisována jako výkon k jednotlivým lékařům, projeví se pouze ve sloupci dobití. 

Naopak čerpání nabitého kreditu se nově započte pod položku, která byla tímto kreditem uhrazená, ať už jde o výkon nebo jen doplňkové zboží. 

5 Laboratorní štítek

K poznámce laboratorního štítku bylo přidáno tlačítko VÝSTUPNÍ KONTROLA, které přidá do poznámky šablonu pro lepší evidenci již provedené práce. 




6 Pokladna

Připomeňte pacientům nezaplacený doklad z předchozích návštěv. Nově Vám při úhradě dokladu zobrazíme pole, které Vás na dluh u minulých dokladů upozorní. Proklikem Vás přesměruje přímo do karty pacienta na všechny vystavené doklady.




7 Zdravotní záznam

Jelikož pojišťovna požaduje u kódu 9999999 vygenerování a zaslání přesné částky, přidali jsme možnost upravovat tuto částku přímo klientovi na míru. Nastavíte si tak libovolnou částku dle domluvy s pojišťovnou.



TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye