Novinky a aktualizace XDENT 08/2021

Software XDENT očekává další nová vylepšení! Vážení klienti, již příští pátek se můžete těšit na vlastní otevírací dobu, úpravy ve skladu a další drobné vychytávky. Přečtěte si, co vše jsme pro Vás připravili.

Novinky a aktualizace XDENT 08/2021

1 Vlastní otevírací doba zaměstnance

V detailu zaměstnance a konkrétně v sekci Kalendář je nově možnost nastavit si vlastní otevírací dobu pro jednotlivé dny v týdnu pro vybrané období.

Zaměstnanci kalendář

Pro každou otevírací dobu si můžete vybrat libovolnou barvu nebo se použije "Barva otevřeno".

Barvy v kalendáři

Pokud máte více otevíracích dob v jednom dni, tak záleží na pořadí. Otevírací doba nahoře má vyšší prioritu než ty pod ní. Uveďme si příklad na obrázku. Pokud máme v pondělí otevírací doby 10:00 - 13:00 červeně a 12:00 - 16:00 modře. Bude pondělí vypadat následovně:

Nastavení pondělí

Pondělí kalendář

Když doby prohodíme, tak to bude vypadat takto:

Nastavení pondělí

Pondělí kalendář

Další důležitou součástí je sloupec "Priorita". Pokud je priorita zaškrtnutá, tak se v daném období preferuje pouze zaškrnutá otevírací doba a ostatní jsou ignorovány. Možné využít například o prázdninách.

Nastavení pondělí

Pondělí kalendář

Přímo v kalendáři máte stále možnost vytvořit výjimku pro daný den (například posunete konec doby o 1 hodinu). Tuto změnu máte možnost vidět pod daným dnem v sekci "Dny s výjimkou". Přepínač "Zobrazit minulé" zobrazí všechny výjimky u předchozích dní.

Výjimka

Výjimka

Výjimka

Pro urychlení práce máte k dispozici tlačítka na duplikaci konkrétní pracovní doby v rámci dne nebo duplikaci do ostatních pracovních dní.

Duplicita den

Duplicita týden


2 Sklad - vylepšení

Skladové operace byly přesunuty do tlačítka "Nová skladová operace". Skladová operace má stále stejnou strukturu, ale nyní je nutné operaci vyplňovat postupně: výběr operace, výběr dodavatele / odběratele a poté výběr položek. Pokud chcete operaci v průběhu změnit, budete muset nejprve odstranit všechny přidané položky, aby nedocházelo ke zmatkům.

Operace

V Nastavení - Pokladna máte nově možnost skrýt Centrální sklad. Pokud máte položky v Centrálním skladu a skryjete ho, tak tam položky zůstanou, proto byste se měli nejprve ujistit, že v něm nic nemáte.

Centralní sklad

Při výběru šarže a expirace položky se ukazuje kolik jí je aktuálně na vybraném skladě.

Množství

Pokud používáte sklad, tak je potřeba při aplikování frází vybírat odpovědnou osobu a šarže či expirace pro vybrané položky v přímých platbách.

Fráze


3 Nastavení - Laboratoře

V Nastavení - Laboratoře je nový přehled a detail laboratoře.

Grid laboratoří


4 Marketplace laboratoří

Pod Marketingem je nová sekce Marketplace, která slouží pro prezentaci laboratoří používajících LABINO. V této sekci máte možnost prohlédnout si informace o dostupných laboratořích. Při prvním prokliknutí na vás vyskočí okno s nabídkou průvodce, který vás provede touto sekcí.

Průvodce

Jakmile průvodce skončí, tak se vrátíte na hlavní stránku Marketplace, kdy nahoře je mapa s dostupnými laboratořemi.

Mapa

Pod mapou pak můžete vidět pár informací o těchto laboratořích.

Grid

Pokud vás nějaká laboratoř zaujala, máte možnost se prokliknout do detailu laboratoře a podívat se na konkrétnější informace, jako například popis, kontaktní údaje či otevírací doba.

Detail

Pro spárování pak stačí kliknout na tlačítko "Spárovat", kde si vyberete laboratoř (buď existující u vás v Nastavení - Laboratoře nebo se vytvoří nová) a vaši pobočku v XDENT, se kterou se chcete spárovat.

Dialog

Všechny výše zmíněné změny můžete očekávat již příští pátek 27.8.2021.

TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye