Posílení bezpečnosti: Přístup na naše webové stránky omezen na uživatele z EU a Severní Ameriky

Pokud se nacházíte mimo geografické oblasti EU nebo Severní Ameriky, doporučujeme českou VPN GoodAccess, pomocí níž si můžete zajistit přístup na naše webové stránky.

Posílení bezpečnosti

V reakci na rostoucí důraz na bezpečnostní opatření a ochranu citlivých informací jsme se rozhodli posílit bezpečnostní opatření na našich webových stránkách a aplikacích. Od dnešního dne je přístup na naše webové stránky XDENT a aplikace omezen pouze na uživatele z Evropské unie a Severní Ameriky.

Tato opatření jsou navržena s cílem chránit naše uživatele. Nicméně, rozšíření těchto opatření může znamenat, že klienti mimo tyto geografické oblasti nebudou mít přístup na naše webové stránky a aplikace.


Pokud jste klient mimo Evropskou unii a Severní Ameriku a potřebujete získat přístup na naše webové stránky, doporučujeme využít službu české VPN s názvem GoodAccess (www.goodaccess.com).

Pro získání přístupu na naše webové stránky pomocí GoodAccess postupujte následovně:

  1. Založte si účet na stránkách GoodAccess.
  2. Přihlaste se do aplikace GoodAccess.
  3. Aktivujte VPN.
  4. Po aktivaci VPN můžete pokračovat na požadovanou stránku.

Děkujeme za pochopení a spolupráci.


TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye