Účetnictví, daně a minutová kalkulace v zubní ordinaci

Pojďme se společně naučit moderní způsoby vedení účetnictví včetně minutové kalkulace. Více se dozvíte v našem článku.

Účetnictví, daně a minutová kalkulace v zubní ordinaci

Vše delegovat nebo řešit outsorcingem obvykle nelze, proto jsme se rozhodli vytvořit kurz zaměřený na moderní způsoby vedení účetnictví a minutové kalkulace, který seznámí lékaře, manažery i účetní s touto problematikou.

Každý provozovatel zubní ordinace by měl znát základní finanční parametry jako minimální zúčtovací sazbu, která zajistí návratnost vynaložených nákladů na provoz ordinace, odpovídající podnikatelskou odměnu a plánovaný zisk. Tato informace poté pomůže optimalizovat ceny ordinace a narovnat jejich úroveň k hodnotám odpovídajícím skutečné práce zubního lékaře.

Jak to ale udělat? S tímto nelehkým úkolem vám poradí Ing. Jiří Dušek, jednatel projektu XDENT.cz, který se v rámci kurzu Účetnictví, daně a minutová kalkulace zaměří nejen na cenotvorbu pro zubní lékaře a jejich ordinace, ale také na akceptaci ceny pacientem a praktická doporučení pro účastníky kurzu.

Jaká témata zazní v podání Ing. Jiřího Duška?

1 Sestavení minutové kalkulace a cenotvorba Metodika výpočtu minutových kalkulací a následná cenotvorba včetně nastavení v XDENT

2 Minutová kalkulace v praxi Zavedení správné minutové kalkulace do praxe, akceptace ceny pacientem a praktická doporučení

Speciálními hosty tohoto kurzu budou poradci z UOL.cz, se kterými se dále zaměříme na účetnictví a daňovou optimalizaci. Ing. Jana Jáčová, majitelka společnosti UOL.cz, mění dosavadní zpracování účetních služeb na českém trhu. Seznámí vás se zajímavými tématy:

3 Moderní způsoby vedení účetnictví Trendy ve způsobu vedení účetnictví, automatizace operací, efektivní předávání podkladů pro účtování s důrazem na komfort klienta, pravidelný reporting na týdenní, měsíční či kvartální bázi

4 Efektivní optimalizace výsledků účetnictví Nové metody optimalizace procesů v ordinaci, zvyšování kontroly a efektivity s minimem úsilí a změn, včasné rozhodování o strategii na další období.

 

TOP Vážíme si dosavadní spolupráce s klienty XDENT, využijte “Workshop kredit” na kurz Účetnictví, daně a minutová kalkulace. Výši kreditu naleznete v administrátorském účtu - sekce Můj účet.

 

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye