Nový kolega přijede až z Jižní Koreje

Na pracovní stáž do XDENT zavítá talentovaný jihokorejský student ze školy Kyungju Business High School.

Výhodné financování - výhody pro lékaře i pacienty

S příchodem digitální doby se mnoho firem potýká s nedostatkem IT specialistů na trhu práce. V XDENT jsme se rozhodli pro možnost pracovních stáží, které firmě pomohou řešit chybějící odborníky v oblasti IT. Pracovní stáže umožní studentům získat praxi, zkušenosti i zaměstnání.

 

Firma Infinity Energy s.r.o., známá pod projekty XDENT, LABINO, iklient.cz, přijme na pracovní stáž studenta až z Jižní Koreje. Tato spolupráce pomůže firmě vyřešit problém týkající se nedostatku IT odborníků, který je aktuálním problém celého pracovního trhu. Pracovní stáž pomůže i studentům, a to pro získání praxe, zkušeností i zaměstnání v perspektivním oboru.

Náš nový talentovaný kolega za námi přijede v září na tříměsíční pracovní stáž. Aktuálně studuje na škole Kyungju Business High School v Jižní Koreji. Věříme, že se ve firmě osvědčí. Pak bude moci školu ukončit dříve a bude moct v naší firmě a regionu zůstat. Memorandum o spolupráci naše ústecká firma podepsala se zástupci korejské školy a zástupci města Ústí nad Labem v pátek 1. března v Inovačním centru Ústeckého kraje.

Pracovní stáž korejského studenta se realizuje v rámci projektu Global Internship Programme, která je hrazena zčásti korejskou vládou a zčásti samotnou firmou. Hlavním iniciátorem celého programu je společnost Elyse Consulting Korea, Inc., které Inovační centrum Ústeckého kraje ve spolupráci s agenturou CzechInvest pomáhá projekt v regionu rozběhnout. 

Těšíme se na nového kolegu a přejeme mu hodně pracovních i studijních úspěchů!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye