Navštivte nás na Dentálním veletrhu 26. - 28. 9. 2019

Zveme Vás na nejlepší dentální akci roku 2019!

Chystáte se na Dentální veletrh na Výstaviště Holešovice? Podívejte se, co Vám mimo jiné představíme za novinky!


Ty nejlepší najdete opět v Holešovicích a to ve dnech 26. - 28. 9. 2019


Využijte unikátní spojení XDENT + Dentální veletrh + Dental Summit pod jednou střechou!


Připravili jsme si pro Vás:



XDENT Premium CARE Představíme Vám naši skvělou novinku, zcela nový a jedinečný způsob péče o nové i stávající klienty. Pomůžeme Vašemu týmu zdarma, a to přímo ve Vaší ordinaci. Tím, že XDENT stále vylepšujeme, se může stát, že Vám utekly některé skvělé funkce. To se nyní bude stávat čím dál méně, neboť Vás naši konzultanti pravidelně navštíví a vše Vám osobně představí v pohodlí Vaší ordinace.



2 KARTA PŘÍSTROJE Máte ordinaci plnou přístrojů, ke kterým musíte skladovat manuály, revize, protokoly o proškolení zaměstnanců, protokoly z BTK kontrol atd. Nyní pravděpodobně využíváte šuplíky nebo nějaký cloudový prostor, ke kterému ale nemají všichni přístup. Karta přístroje v XDENT softwaru toto všechno umožňuje evidovat přímo u konkrétního přístroje včetně upozornění na expiraci.

Představíme i další nové nástroje a funkce pro snazší vedení Vaší praxe – například Karta zaměstnance, elektronické formuláře a další.



IKLIENT V MOBILU Nová zóna pro pacienty je nyní přístupná bezpečně přes mobilní aplikaci, která je dostupná zdarma ke stažení v oficiálních obchodech Play Store pro Android i App Store pro iOS. Vaši pacienti se tedy mohou kdykoliv podívat na jejich nadcházející termíny ošetření bez nutnosti zadávat adresu v prohlížeči.


A mnoho dalších novinek, přesvědčte se!

 

Rádi si s Vámi popovídáme o Vašich konkrétních potřebách a jak Vám s nimi můžeme pomoci. Stavte se za námi!



Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye