Aktualizace Magistraliter receptu a uživatelských jmen

Od zítřejšího dne spouštíme nový způsob vytváření magistraliter receptů a uživatelských jmen.

Aktualizace Magistraliter receptu a uživatelských jmen

1 Magistraliter (IPLP) recepty Po několika chybějících složkách v číselníku, omezenému výběru množství apod., umožníme celý magistraliter vypsat volnou formou. Magistraliter recepty, které již máte vytvořené předěláme za Vás do této vypsané podoby – prosíme jen o jejich kontrolu.

2 Uživatelská jména Nově bude možné vytvořit účet (lékařský i personální) jen na uživatelské jméno, které bude mít podobu emailu (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).Pokud používáte uživatelské jméno, které není zadáno formou emailu, nově při editaci takového účtu bude zapotřebí uživatelské jméno změnit. Např. uživatelské jméno Jonáš, budu muset změnit třeba na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Jestli zadáte uživatelské jméno na funkční, nebo nefunkční email je na Vás, v budoucnu ale máme v plánu funkční emaily použít pro reset hesla.

TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye