Oslavte s námi 5. narozeniny, dárky dáme my Vám

Oslavte s námi 5. narozeniny, dárky dáme my Vám!

Oslavte s námi 5. narozeniny, dárky dáme my Vám

Soutěž o 5 tabletů iPad 32GB WiFi-Cellular

Vážení a milí klienti, letos slavíme 5 let od vzniku softwaru XDENT! Společně s Vámi, našimi klienty a rádci v jednom, jsme za tuto dobu vytvořili nejlepší online stomatologický software a rádi bychom Vám za to poděkovali! 

Proto Vám dáme 5 tabletů zcela zdarma! Jste-li našimi klienty, stačí, když nám pošlete e-mail z aplikace Dental Summit a my vylosujeme 5 z Vás, kteří se stanou majiteli nového iPadu 32GB WiFi-Cellular! Bez smlouvy nebo dodatku, je zcela na Vás, jak iPad využijete. Protože jsme oficiálně představili software XDENT na dentálním veletrhu Pragodent v roce 2014, oslavíme to na letošním Dentálním veletrhu v Holešovicích, který se koná 26. – 28. 9. 2019.

Napište nám přes aplikaci Dental Summit (zdarma ke stažení z obchodu App Store pro iOS i Google Play pro Android) e-mail a my Vás zařadíme do slosování. Vyhlášení proběhne přímo na našem stánku v sobotu 28. 9. 2019 v 11:00, kde zároveň předáme výhercům tablety.

2Jak nám napsat přes aplikaci

Na domovské obrazovce se v horní části pohybují Novinky. Jedna z nich je „XDENT rozdává tablety“, tu rozklikněte a klikněte na „Zúčastnit se“. Poté vyplňte své údaje do předdefinovaného e-mailu a odešlete. Pak už jen zbývá být na stánku v sobotu v 11:00 a věřit, že vylosujeme právě Vás.

Aplikaci stahujte zde:

TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye