Novinky a aktualizace XDENT 09/2019

Náš tým stále pracuje na tom, aby se Vám se softwarem XDENT pracovalo co nejlépe. Přinášíme Vám seznam novinek, které jsme implementovali v posledním období a věříme, že se Vám budou líbit a pomohou Vám ušetřit trochu tolik cenného času.

Novinky a aktualizace XDENT 09/2019

1 Pokladna - Tisk dvou dokladů Tisknete doklad pro pacienta i pro účetní? Nově jsme pro Vás vytvořili tlačítko „Tisknout dvě kopie“ hned vedle standardního tlačítka pro tisk. Již tedy nemusíte přes šipku v dolní části dokladu.




2 Pokladna - Připnutý horní panel Unavuje Vás po vyplnění celého dokladu scrollovat zpět nahoru, abyste se dostali k nabídce tisku nebo uložení? Nyní s Vámi horní panel bude „cestovat“ a budete ho mít připnutý v horní části obrazovky ať budete v kterékoliv části dokladu.

 




3 Pokladna - Možnost okamžité editace položky Po vložení položky do dokladu ji můžete okamžitě editovat a přiřadit jí například více lokalizací, které se následně rozkopírují do samostatných položek. Odpadá tak zdlouhavé přidávání položky za položkou, přičemž jsou všechny stejné a liší se jen lokalizací.




Tuto funkci si můžete jednoduše aktivovat v nastavení pokladny, pokud však používat nechcete, můžete kdykoliv zase vypnout.




Nastavitelná platnost formulářůPacient Vám podepisuje formulář, který má platnost 1 rok. Dosud jste si museli hlídat platnost sami, nyní to však XDENT udělá za Vás. Jednoduše si nastavte platnost ve dnech, v našem případě tedy 365 dní a XDENT Vám po skončení platnosti zčervená datum platnosti je tedy na první pohled vidět, že expiroval a můžete s pacientem ihned podepsat nový.




Také máte k dispozici statistiku formulářů, kde nově přibyla položka „expirace“, takže si můžete vyfiltrovat, které například příští měsíc/rok apod. expirují.




Klávesové zkratkyZjednodušte si práci v XDENT sofwaru pomocí intuitivních klávesových zkratek! Pro rychlejší pohyb mezi položkami v menu, pro bleskurychlé přidávání záznamů, pro okamžité ukládání apod. Vše nyní jednoduše pomocí intuitivních klávesových zkratek.

Detailní popis jednotlivých zkratek:

Levý alt + Q = přepínání mezi kartami/tabulkami doleva

Levý alt + W = přepínání mezi kartami/tabulkami doprava

Levý alt + E = editace hlavního prvku na stránce (např. v kartě pacienta upravujeme detail)

Levý alt + A = přidání nového prvku na stránce (např. nový pacient, nový léčebný plán apod.)

Levý alt + S = uložení editované položky (lékařská zpráva, editace pacienta apod.)

Levý alt + F = otevře postranní panel pro vyhledávání pacienta, v kombinaci s klávesou levý shift se rovnou vyplní pacient z aktivní karty v kartotéce

Levý alt + Y = rychlý skok do položky hlavního menu Přehled

Levý alt + X = rychlý skok do položky hlavního menu Kalendář

Levý alt + C = rychlý skok do položky hlavního menu Klienti

Levý alt + V = rychlý skok do položky hlavního menu Pokladna

Levý alt + šipky = stránkování v kalendáři




Sledování stavu dentálních kategoriíV kartě pacienta nyní najdete pod základními údaji pacienta 5 obrázků dentálních kategorií, kde pomocí barev můžete zaznamenávat průběh léčby nebo naopak zhoršování stavu pacienta, který léčbu odmítá. Kategorie jsou Parodontologie, Endononcie, Implantologie, Protetika a Ortodoncie. Barvy jsou od černé (nejhorší stav) po zelenou, šedá značí, že tuto kategorii nesledujete. Na první pohled tak uvidíte, co u konkrétního pacienta sledujete a co u něj léčíte.

TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye