Nový kalendář v XDENT

Vážení klienti, někteří z Vás již mají možnost používat nový kalendář, ostatním bude spuštěn zanedlouho. Na jaké novinky se můžete těšit?

Nový kalendář v XDENT

1 Posouvání v kalendáři Šipkami se posouváte tak, jak jste zvyklí, tedy o den/týden/měsíc, podle aktuálního zobrazení, vpřed a zpět.




2 Měsíční kalendář Pro rozkliknutí měsíčního kalendáře se nově již nekliká na šipku vedle tlačítka „Dnes“, ale na zobrazené datumové rozmezí vedle vpravo, měsíční kalendář navíc nyní zobrazuje dva měsíce namísto jednoho. Posun o měsíc jednoduchou šipkou a o rok dvojitou zůstává stejný.




3 Barvy kalendáře Pokud jste měli nastavené své barvy kalendáře, zůstanou Vám zachovány a pokud neměli, změnily se Vám na výchozí. Můžete si je přizpůsobit dle svých preferencí v Nastavení -> Kalendáře -> Kliknout na jméno lékaře -> Otevírací doba -> zaškrtnout Vlastní barvy kalendáře a zvolit barvu v „Otevírací doba“ a „Mimo otevírací dobu“.




Jiné funkce kalendáře, které možná neznáte

- v zobrazení "Pracovní" vždy, když kliknete na tlačítko „Dnes“, se Vám zobrazí aktuální den jako první

- dvojklikem myší na schůzku v kalendáři rozkliknete kartu příslušného pacienta na záložce Zdravotní dokumentace

- termín schůzky změníte přetažením na jiný čas nebo kliknutím na ni a v otevřeném okně klikem na „Kopírovat“. Následně kliknete na nový termín (můžete se libovolně posouvat v kalendáři) zvolte buď „Přemístit“ nebo „Kopírovat“ v závislosti na tom, zda chcete původní termín odstranit nebo zachovat



TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye