Tisk dvou dokladů a dvojklik v kalendáři

Náš tým stále pracuje na tom, aby se Vám se softwarem XDENT pracovalo co nejlépe. Přinášíme Vám seznam novinek, které jsme implementovali v posledním období a věříme, že se Vám budou líbit a pomohou Vám ušetřit trochu tolik cenného času.

Tisk dvou dokladů a dvojklik v kalendáři

1 Dvojklik v kalendáři otvírá nové okno

Po dvojkliku na návštěvu v kalendáři se otevře karta pacienta ve novém okně. Stále platí, že se karta otevře rovnou v sekci Zdravotní dokumentace, abyste mohli hned přidat záznam.




2 Tisk dvou kopií dokladu

Pokud jste používali tlačítko „Tisk 2 kopií“ a nyní ho nevidíte, nezoufejte. Tlačítko tam sice není, pokud však chcete tisknout 2 kopie od některého tiskopisu, máme pro Vás lepší řešení!

Běžte v XDENT do Nastavení -> Tiskopisy. Zde záleží na tom, zda chcete tisknout 2 kopie ve výchozím nastavení (tedy u všech tiskopisů), nebo jen některé konkrétní doklady, pro které Výchozí nastavení nepoužíváte.

Pokud chcete vše tisknout dvakrát, v kartě „Výchozí nastavení“ sjeďte na konec stránky a zde v okně „Počet kopií“ změňte hodnotu na 2 (případně jiný libovolný počet kopií).

V případě, že chcete tisknout dvakrát jen konkrétní tiskopis(y), překlikněte se do karty „Tiskopisy“ a zde u příslušného tiskopisu klikněte na „Upravit“. Následně opět v dolní části změňte v poli „Počet kopií“ hodnotu na Vámi požadovanou.

Pro změnu jen u konkrétního tiskopisu je potřeba zakliknout políčko „Aktivní“ v horní části, které udává, zda bude XDENT tisknout podle výchozího nastavení, nebo podle upřesněného pro konkrétní tiskopis.




TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye