Novinky a aktualizace XDENT 01/2020

Náš tým stále pracuje na tom, aby se Vám se softwarem XDENT pracovalo co nejlépe. Přinášíme Vám seznam novinek, které jsme implementovali v posledním období a věříme, že se Vám budou líbit a pomohou Vám ušetřit trochu tolik cenného času.

Novinky a aktualizace XDENT 01/2020

1 Jednodušší práce s  ceníky laboratoří

S  ceníky laboratoří budete mít ode dneška snazší práci! Dá se v  nich pohybovat podobně jako v  Excelu a editovatelná pole (označena tužkou v  pravé straně buňky) lze okamžitě upravit jen tím, že začnete psát.

Zjednodušili jsme také import a nově změnili i export na podporovaný formát pro import! To znamená, že jakmile jednou vytvoříte ceník laboratoře, můžete si ho vyexportovat rovnou do podporovaného formátu a jinde importovat!

Pozor, změnili jsme obsah souboru pro import, nově obsahuje 6 sloupců, které musejí mít nadpis přesně dle předlohy (sloupce však mohou být v  libovolném pořadí). Sloupců může být více, ostatní bude XDENT ignorovat. Formát zůstává CSV, tedy soubor, který vytvoříte ve všech standardních tabulkových, ale i textových editorech (kde oddělujete jednotlivé sloupce čárkou, viz.: https://cs.wikipedia.org/wiki/CSV). Nemusíte již volit, zda chcete importovat dle vlastního kódu nebo kódu pojišťovny, nyní je možné dát oba najednou.




2 Možnost exportu vyfiltrovaného seznamu v  sekci Marketing

Nově máte k  dispozici možnost exportu seznamu, který jste si vyfiltrovali dle libovolných kritérií v  sekci Marketing. Získáte tak soubor s  kompletním seznamem vyfiltrovaných pacientů včetně rodného a telefonního čísla, adresy a poznámky. Zároveň je tato možnost dostupná i pro Zahozené klienty, kteří mají duplicitní nebo neplatné tel. číslo. V  obou seznamech si také můžete pro přehlednost přepnout na zobrazení až 20 kontaktů přímo v  XDENT.

Pozor, možnost exportu má jen admin účet!




3 Vytvoření návštěvy v  kalendáři dvojklikem na zvolený čas 

Jistě znáte v kalendáři funkci, kdy si dvojklikem na návštěvu otevřete kartu pacienta. Nyní Vám dvojklik ušetří další drahocenné vteřiny, když dvojitým poklepáním na neobsazený čas v  kalendáři rovnou založíte návštěvu! Nemusíte tedy klikat na zelené tlačítko Vytvořit. Pokud budete mít zároveň otevřeného pacienta, kterého chcete objednat, v  bočním panelu, můžete ho tlačítkem „Přidat z  bočního panelu“ rovnou vybrat.




TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye