Platnost EET certifikátů a jejich výměna

Vážení klienti,

platnost certifikátů, které se používají pro EET, je 3 roky. Myslete na to prosím a prověřte, zda je Váš certifikát platný.

Platnost EET certifikátů a jejich výměna

1 Informace od finanční správy

Blíží se období, kdy může končit platnost některých pokladních certifikátů, které používáte pro evidenci tržeb. Vydané pokladní certifikáty mají platnost 3 roky.

Pokud jste si tedy například zřizovali pokladní certifikát v posledním čtvrtletí roku 2016, bude jeho platnost končit v posledním čtvrtletí 2019 apod. Po vypršení platnosti certifikátu nebude systém evidence tržeb přijímat datové zprávy podepsané neplatným certifikátem. Pokud si tedy pokladní certifikát ve svém pokladním zařízení nevyměníte včas za nový, nebudou po vypršení platnosti certifikátu vaše tržby zaevidovány.

Toto a ještě více píše Finanční správa na svých stránkách, přečtěte si více zde:

https://www.etrzby.cz/cs/Vymena-certifikatu




2 Podívejte se na přehledný videonávod

Připravili jsme pro Vás jednoduchý a všeříkající videonávod, podle kterého nový certifikát jednoduše vygenerujete a nahrajete do XDENT.

Pozor, při generování certifikátu prosím vyčkejte až do samotného vygenerování! Pokud stránku opustíte, generování se přeruší a budete muset začít znovu!

<




3 Více o EET a XDENT

Přečtěte si náš dřívější článek, kde najdete další užitečné informace a rady o EET v XDENT zde:

https://www.xdent.cz/blog/163-aktualizace-xdent-eet




Chcete jednoduše přijímat platby kartou?

Připomínáme Vám také chystanou novinku, která Vám ušetří čas a zbytečné operace navíc. Budeme totiž v tomto roce dodávat i platební terminály, přímo napojené na XDENT.

Pokud tedy v Pokladně zvolíte platbu kartou, XDENT automaticky pošle do terminálu požadovanou částku a po provedení platby doklad označí jako uhrazený. Odpadá tedy zdlouhavé zadávání částky manuálně na terminálu a také se eliminuje chybovost při ručním zadávání v XDENT.




Jsme rádi, že jste s námi! V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit.

TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye