Novinky a aktualizace XDENT 02/2020

Náš tým stále pracuje na tom, aby se Vám se softwarem XDENT pracovalo co nejlépe. Přinášíme Vám seznam novinek, které jsme implementovali v posledním období a věříme, že se Vám budou líbit a pomohou Vám ušetřit trochu tolik cenného času.

Novinky a aktualizace XDENT 02/2020

1 Kopírování v nastavení Pokladny

Vytváříte v Nastavení – Pokladna Výkon, Materiál, Makro nebo Recepturu, která je téměř totožná s jinou, kterou již používáte? Nyní stačí zkopírovat tu stávající a upravit drobnosti, které jsou jinak a máte hotovo! Odpadá tak vypisování všech podrobností a můžete si v klidu vytvořit všechny potřebné položky na všechny varianty výkonů. Ušetříte tím spoustu cenného času.

Stačí stisknout tlačítko „Duplikovat“, které najdete hned vedle tlačítka „Upravit“.




2 Logo pro iKlient a online objednávání

V sekci Nastavení – Firemní – příslušná pobočka si můžete nahrát logo. V kartě Údaje o pobočce je kruhové logo, které se bude v budoucnu zobrazovat v iKlient. Zároveň se neoříznutý originál nahraje do Galerie společnosti, kde s ním můžete dále pracovat (například jednoduše vybrat do hlavičky/patičky tiskopisů).

V kartě Online rezervace si můžete nahrát logo, které se bude zobrazovat u Vašeho formuláře pro online objednávání, budete tak mít formulář personalizovaný pro Vaši ordinaci i vizuálně!

Logo pro iKlient:

Logo pro online objednávání:




TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye