Pomáháme Vám v boji s COVID-19!

V této nelehké době není dobrých zpráv nikdy dost. Připravili jsme pro Vás několik zajímavých nabídek a věříme, že Vám udělají radost. Jsme s Vámi!

Pomáháme Vám v boji s COVID-19!

1 Marketingové SMS ZDARMA

Pošlete svým pacientům informační SMS a my Vám je zaplatíme! Každý uživatel XDENT s tarifem Unlimited a vlastním kalendářem od nás dostane zpět peníze za marketingové SMS odeslané pacientům v březnu 2020 a to až za 150 SMS.

A to není vše, protože situace je stále vážná, platí to i pro SMS odeslané v dubnu.

Peníze Vám vrátíme formou kreditu v následující faktuře dle počtu odeslaných SMS.

Využijte možnost dát pacientům vědět, jak na to se podívejte v tomto videu:

Příklad: Máte pod Vaším admin účtem 3 kalendáře s tarifem Unlimited. Zaplatíme Vám 150 SMS za každý kalendář, tedy až 450 SMS. Pokud celkový počet odeslaných marketingových SMS za všechny kalendáře přesáhne 450 ks, vrátíme Vám cenu odpovídající 450 SMS. Pokud nepřesáhne, vrátíme Vám celou částku za odeslané marketingové SMS z předchozí faktury.

Upozornění: Na marketingové SMS v současné době neregistruje XDENT odpovědi, tudíž pokud Vám pacient odpoví, nikde tuto odpověď neuvidíte.

Pokud přesto po pacientovi budete chtít odpověď, je nutné v SMS uvést Vaše telefonní číslo nebo e-mail.




2 Školení XDENT zdarma online nebo u Vás v ordinaci – to je služba XDENT Care!

Chcete věnovat více času Vašim pacientům namísto nutné administrativy? Naučíme Vás, jak Vám XDENT může ušetřit čas a pomoci Vám v každodenní rutině, kterou XDENT bude dělat za Vás. Pomůžeme také s nastavením všech důležitých funkcí, abyste se mohli maximálně věnovat pacientům.

Objednejte si bezplatné školení XDENT Care! Můžete si vybrat, zda je pro Vás pohodlnější, když se k Vám připojíme přes TeamViewer online a můžete se školit klidně z pohodlí domova, nebo Vás navštívíme v ordinaci a proškolíme celý personál.

Více informací a objednání školení najdete přímo v XDENT v sekci Premium, karta XDENT Care.

Na tuto službu má ZDARMA nárok každý klient, který XDENT používá alespoň 6 měsíců, nebo nebyl v posledních 12 měsících proškolen, tak neváhejte a dejte nám vědět!

Dozvíte se spoustu funkcí napříč celým XDENT softwarem, od efektivního objednávání pacientů, přes vytváření a používání frází při zadávání záznamů do zdravotní dokumentace, vytváření dokladů s odesláním na EET, různé platební metody včetně jejich kombinace, nastavení XDENT pro různé typy uživatelů, až po statistiky výkonnosti ordinace i jednotlivých lékařů.

Projdeme s Vámi vše, co by mohlo způsobit nekomfortní pocit z užívání našeho softwaru. Jsme tu pro Vás!




3 Až 300 000 Kč pro Vás ihned. Bez otázek a s odkladem splátek!

Řešíte nedostatek financí na provoz ordinace v této době? Máme pro Vás řešení! S naším partnerem J&T Leasingová společnost, a.s. jsme pro Vás připravili financování až 300 000 Kč bez otázek a s odkladem splátek až na 3 měsíce. Můžete tedy udržet ordinaci v bezproblémovém chodu a splatit poté v rozmezí 1 - 4 let dle Vašich možností s výhodným úrokem 5,9 %.

Toto financování můžete využít k pokrytí provozních nákladů, nákupu materiálu, na mzdy, nájmy atd. Platí pro všechny klienty XDENT z oboru stomatologie s tarifem Unlimited.

Více informací a žádost o úvěr najdete opět přímo v XDENT, sekce Premium a následně karta Financování ordinace.




4 Připravujete se na EET? Podívejte se jak na to nejjednodušším způsobem v XDENT!




TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye