Novinky a aktualizace XDENT 04/2020

Náš tým stále pracuje na tom, aby se Vám se softwarem XDENT pracovalo co nejlépe. Přinášíme Vám seznam novinek, které jsme implementovali v posledním období a věříme, že se Vám budou líbit a pomohou Vám ušetřit trochu tolik cenného času.

Novinky a aktualizace XDENT 04/2020

1 Přehlednější dialog platby v Pokladně

S příchodem platebních terminálů od XDENT jsme pro Vás upravili dialogové okno po kliknutí na dlužnou částku u dokladu. Již zde nebudou dvě záložky „Nová platba“ a „Historie plateb“, ale vše uvidíte v jednom okně. Přehledněji než dříve!

Hlavní změny:

- jméno pacienta vidíte úplně nahoře, hned vedle čísla dokladu

- v pravém horním rohu máte nově možnost vytisknout doklad, otevřít úpravy dokladu nebo se prokliknout přímo do karty pacienta, pro kterého je doklad vystaven

- částky Celkem, Uhrazeno a Zbývá uhradit vidíte barevně rozlišené a velkým písmem v horní části okna

- protože platby kartou u našich klientů již v celkovém součtu převýšily platby hotovostí, nastavili jsme pro klienty, kteří od nás budou mít platební terminál, formu úhrady platební kartou jako výchozí. Pokud od nás terminál nemáte, zůstane Vám výchozí typ platby hotovost

- až budete mít platební terminál od XDENT, místo modrého okna v obrázku níže uvidíte volbu terminálu (pokud jich budete mít více). Můžete tak poslat platbu z jakéhokoliv počítače (s nainstalovanou propojkou XDENT) do libovolného terminálu

- pro hotovostní platbu máte stále k dispozici užitečného rádce, kolik vrátit pacientovi

- ve spodní části okna pak vidíte historii plateb příslušného dokladu, nemusíte se již kvůli ní překlikávat do vedlejší záložky




2 Nové možnosti filtrování v sekci Marketing

Při filtrování pacientů pro odeslání marketingových SMS máte nyní nové možnosti! Lze již nejen vyhledat pacienty, kteří měli za vybrané období vykázaný libovolný kód na pojišťovnu, ale také ty, kteří libovolný kód za vybrané období vykázaný neměli.

Pokud filtrujete podle posledního lékařského záznamu, nově máte k dispozici možnost zadat konkrétní období od-do, nejen tzv. od počátku věků.




3 Nastavení písma v tiskopisech

Buďte kreativní při tvorbě tiskopisů a ještě více přibližte jejich vzhled designu Vaší ordinace. Nově si můžete zvolit vlastní font písma i jeho velikost!




TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye