Nechte si odborně poradit, jak zvládnout současnou situaci

...se službou PRÁVNÍ OCHRANA ORDINACE!

Vážení klienti,

koronavirová krize určitou měrou zasáhla do podnikání každého z nás. V této nelehké době jistě vyvstává celá řada právních otázek, které je třeba operativně a kvalifikovaně řešit.

Nechte si odborně poradit, jak zvládnout současnou situaci

Dovolujeme si Vám proto připomenout, že v rámci modulu XDENT Právní ochrana ordinace máte možnost využít předplacené právní konzultace s právníky z advokátní kanceláře Feichtinger Žídek Fyrbach advokáti s.r.o.

Aktuální mohou být zejména následující témata:

dopady krize do pracovního práva – překážky v práci na straně zaměstnance a zaměstnavatele, vládní program Antivirus, podmínky výkonu práce z domova apod.

dopady krize do závazkového a korporátního práva – použití doložky vyšší moci v dodavatelských a odběratelských smlouvách, podstatná změna okolností, nájemní a úvěrové vztahy, jednání orgánů právnických osob (valné hromady, představenstva) apod.

náhrada vzniklých škod – od státu nebo soukromých osob

postup v případě špatných hospodářských výsledků – kdy je dlužník povinen podat na sebe sám insolvenční návrh, podmínky přijímání nových úvěrů apod.



Pokud ještě službu Právní ochrana ordinace nevyužíváte, podívejte se, jaké další výhody Vám přinese:

Příprava dokumentů pro vymezení vztahu lékař - pacient (Všeobecné obchodní podmínky, záruční podmínky, informované souhlasy apod.)

Optimalizace dokumentů dle platných právních norem s ohledem na ochranu osobních údajů, nový občanský zákoník a nařízení EU - GDPR

Možnost otevření čtyř témat za rok a jejich diskrétní vyřešení s právníkem online bez nutnosti osobní schůzky pomocí zabezpečené aplikace.

Zvýhodněná sazba dalších právních služeb

Rychlost, diskrétnost, individuální přístup díky pobočkám Praha, Brno, Znojmo.

Úspora financí díky specializaci právní kanceláře na zubní lékařství

• Možnost komunikovat s právní kanceláří pomocí zabezpečené aplikace



Více o službě si přečtěte ZDE nebo kontaktujte svého obchodního zástupce či technickou podporu XDENT.

Váš XDENT tým

TOP Sledujte nás na Facebooku, kde najdete další tipy, jak efektivně využívat všechny funkce XDENT!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye