Aktualizace propojky XDENT 05/2020

Vážení klienti, XDENT potřebuje pro správnou funkci některých služeb aktualizovat propojku, kterou máte nainstalovanou ve Vašem počítači. Nová propojka přidává podporu platebních terminálů a odstraňuje nutnost potvrzování spouštění pro nejpoužívanější prohlížeče. XDENT Vás automaticky vyzve při prvním použití. Jak na to? Čtěte, je to velmi snadné.

Aktualizace propojky XDENT

1 První použití

Jakmile budete chtít podepsat dokumentaci, nebo se přes tlačítko propojit do Vašeho RTG softwaru, vystavit eRecept apod., XDENT Vás sám vyzve k aktualizaci.

Zobrazí se Vám toto okno, kde klikněte na "Aktualizovat":

Po kliknutí na tlačítko Aktualizovat se stáhne a spustí instalátor nejnovější verze. Stisknutím tlačítka Další se provede samotná instalace nové verze aplikace:

V posledním kroku zaškrtněte "Zkontrolovat funkčnost aplikace" a klikněte na "Dokončit":

Aplikace provede test funkčnosti a zobrazí se informace o výsledku:




2 Manuální vyvolání aktualizace

Pokud chcete vyvolat aktualizaci, stačí kliknout na cokoliv z prvního bodu výše, nebo přejít do Nastavení -> Externí nástroje -> Instalace a v dolní části v bodě 4. Kontrola instalace aplikace kliknout na tlačítko "Kontrola".

Aktualizaci spouštíme postupně v krocích, pokud Vám tedy nepůjde manuálně vyvolat, zkuste to prosím později.




TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye