Nová karta zařízení v XDENT

Přepracovaná karta zařízení Vám umožní snadnou evidenci všech dokumentů a událostí, které se týkají Vašeho vybavení ordinace. Ke každému zařízení si nahrajte dokumenty jako manuál, certifikáty o proškolení atd. a vždy je zde budete mít okamžitě k dispozici. Naplánujte si pravidelný servis, školení a jiné události, které se příslušného přístroje týkají. Toto vše najdete v Nastavení / Zařízení.

Nová karta zařízení v XDENT

1 Přehledný seznam zařízení

Seznam zařízení máte nyní nově ihned k dispozici přehledně včetně možnosti filtrování a vyhledávání podle všech zadaných parametrů.




2 Vytvoření karty zařízení

Zadání nového zařízení je jednoduché a najdete zde mnoho polí, které Vám pomohou přesně specifikovat přístroj.




3 Možnosti karty

V detailu zařízení je k dispozici menu, odkud se dostanete do všech sekcí, které máte k dispozici.




4 Manuály, certifikáty a obrázky na jednom místě

V sekci Galerie jednoduše přidejte soubory z Vašeho počítače, dostanete se k nim pak odkudkoliv po přihlášení do XDENT.




5 Propojení s XDENT

Pokud se jedná o zařízení, do kterého přistupujete přes XDENT (typicky rentgen apod.), nastavíte si zde i propojení. S tím Vám rádi pomůžeme na naší technické podpoře, zavolejte nám.




6 Události a jejich plánování

Novou událost můžete vytvořit snadno pro poruchu nebo Vámi naplánovanou akci, jako je školení nebo revize či kontrola. Určete odpovědnou osobu a prioritu, přidejte případnou poznámku a je to.

Seznam naplánovaných událostí k zařízení poté vidíte v Přehledu včetně nejdůležitějších informací. Červené jsou s vysokou prioritou, takže jsou na první pohled odlišené.




TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye