Skvělé novinky ve službě iklient!

Služba iklient pro snadnou komunikaci mezi Vámi a pacientem dostává nová vylepšení! Přečtěte si, co vše jsme pro Vás a Vaše klienty připravili!

Nové funkce iklient v XDENT

1 iklient v XDENT – nové možnosti komunikace s pacientem

Služba iklient je zóna pro pacienty na webových stránkách www.iklient.cz nebo přímo v mobilním telefonu přes mobilní aplikaci iklient (k dispozici pro Android i iOS). Umožňuje pacientům kdykoliv zkontrolovat, na kdy jsou k Vám objednaní a kdy u Vás byli naposledy, dále také mají kdykoliv přístup k fotkám a dokumentům, které jste jim nasdíleli a mohou vyplnit formulář, který u Vás v ordinaci na tabletu již jen podepíší.

Od pátku 5.6. bude nasazena novinka v XDENT, která Vám usnadní odeslání dokumentů k podpisu a nově umožní biometricky podepsat na tabletu také léčebné plány. Dále Vám přehledně zobrazí všechny dokumenty k podpisu, podepsané formuláře, i ty, kterým se blíží expirace.

Nové rozložení karty pacienta:

V kartě pacienta došlo k důležité změně, která Vám dá větší přehled o podepsaných formulářích a jejich případné expiraci.

Vyměnili jsme sekci Poznámky za sekci iklient, kde nyní uvidíte expirující a naposledy podepsané formuláře.

Zároveň je zde rychlý proklik do nové karty iklient, odkud budete moci spravovat všechny formuláře u příslušného pacienta.

Nová karta iklient:

V té pak najdete přehledně zobrazené formuláře – v prvním sloupci dle kategorií dokumenty, které se týkají konkrétního pacienta, ve druhém pak všechny Vaše formuláře, které dvěma kliky odešlete pacientovi k podpisu. Často používané formuláře si můžete označit jako oblíbené, ty uvidíte jako první v seznamu. Úplně vpravo pak vidíte, kdy byl pacient spárován s iklient (pokud ještě nebyl, bude zde naopak tlačítko pro spárování) a možnost odpárování a resetu hesla. Níže jsou dokumenty a obrázky z galerie, které jste pacientovi nasdíleli a on je uvidí po přihlášení ve svém účtu.

Jak z galerie sdílet soubor vidíte zde:

2 Nový design a funkce webu iklient.cz

Současně pro Vaše pacienty spouštíme zcela nový web iklient.cz, kde kromě moderního a přehledného designu najdou také snadnou změnu údajů, hesla a nechybí ani financování léčby přes našeho partnera J&T.

3 Zajímá Vás více funkcí XDENT?

Pokud chcete vědět víc nejen o službě iklient, objednejte si naše bezplatné školení XDENT Care! Více informací a objednání najdete přímo v XDENT v sekci Premium v hlavním menu.




TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye