Karta zaměstnance - vše přehledně na jednom místě!

Software XDENT dostává nová vylepšení! Nyní jsme vytvořili přehlednou kartu zaměstnance, ve které nastavíte vše potřebné pro každého Vašeho zaměstnance. Přečtěte si, co vše jsme pro Vás připravili!

Nové funkce iklient v XDENT

1 Karta zaměstnance v XDENT – vše pod jednou střechou

Zcela nová karta zaměstnance Vám zjednoduší evidenci a správu dat zaměstnanců. Zároveň karta obsáhne také oprávnění a některá nastavení, budete mít tedy vše na jednom místě.

Sekce je koncipována tak, abyste měli veškeré dokumenty a nastavení pro daného zaměstnance pohromadě.

Seznam zaměstnanců s možností úprav a vytváření nových:

Při vytváření nebo editaci karty zaměstnance nejprve vyplníte jeho osobní údaje, ve stejné sekci pak také zvolíte jeho přihlašovací údaje a pod kterou pobočku spadá.

Karta osobní údaje:

V sekci Dokumenty máte možnost nahrání všech souborů, které k zaměstnanci chcete mít při ruce. Může to být profilová fotografie nebo třeba sken pracovní smlouvy či certifikátů o proškolení na jednotlivá zařízení.

Ukázka galerie:

Sekce Oprávnění do budoucna nahradí položku menu Nastavení / Oprávnění, kterou znáte nyní. Současné možnosti zůstanou a přibydou nové vychytávky, jako jsou předdefinované role nebo skrytí nepoužívaných položek menu. Předdefinované role Vám přednastaví a popíše, co má daná role nastaveno, Vy pak před uložením můžete cokoliv doplnit či odebrat, aby měl přístup právě tam, kam potřebuje.

Další sekce Vám pak umožní nastavení potřebných přístupů, jako je vykazování na pojišťovny (včetně rádce pro hlídání kódů), eRecept, eNeschopenka a zařízení, které uživatel bude moci používat (telefonní ústředna, platební terminály).

V neposlední řadě zde můžete nastavit omezení na IP adresu, aby se uživatel nemohl přihlásit odjinud, než z povolených lokací (sekce Autorizace), můžete uživateli vypnout upozornění, které nepotřebuje (sekce Upozornění), přidělit zařízení, které bude mít na starost (sekce Zařízení - zařízení si přidejte v záložce Nastavení / Zařízení, více si přečtěte kliknutím ZDE), nebo se můžete podívat na jeho objednávky v kalendáři (sekce Objednávky).

2 Zajímá Vás více funkcí XDENT?

Pokud chcete vědět víc nejen o kartě zaměstnance, objednejte si naše bezplatné školení XDENT Care! Více informací a objednání najdete přímo v XDENT v sekci Premium v hlavním menu.




TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye