Novinky a aktualizace XDENT 07/2020

Náš tým stále pracuje na tom, aby se Vám se softwarem XDENT pracovalo co nejlépe. Přinášíme Vám seznam novinek, které jsme implementovali v posledním období a věříme, že se Vám budou líbit a pomohou Vám ušetřit trochu tolik cenného času.

Novinky a aktualizace XDENT 07/2020

1 Nové možnosti exportů ve statistice

V sekci Statistika – Zaměstnanci nyní můžete Vaše zobrazení exportovat nejen do CSV, ale také do XLS! A export je nově možný také místo tisku u položek Tisk dle typu úhrady/položek. Zobrazený seznam snadno exportujete do obou nejvíce používaných formátů.




2 Rychlé zobrazení objednávaného pacienta v bočním panelu

Jistě znáte možnost rychlého natažení pacienta z bočního panelu při tvorbě nové objednávky. Nyní to lze i obráceně, když tedy zadáte do objednávky pacienta, přes nové tlačítko „Otevřít v bočním panelu“ si okamžitě zobrazíte důležité informace o klientovi v bočním panelu.




3 Informace o ošetřujícím lékaři v bočním panelu

Recepce při otevření pacienta v bočním panelu okamžitě vidí, ke kterému lékaři pacient chodí. Odpadá tak nutnost prokliku do karty pacienta a hned víte, do kterého kalendáře klienta objednat.




4 Vytvoření nového dodavatele přímo ve skladu

Když si objednáte zboží od nového dodavatele a začnete naskladňovat zboží, můžete si dodavatele vytvořit již přímo v sekci Sklad. Nemusíte již do nastavení pokladny, kde se přidávají partneři, ale vše nyní uděláte na jednom místě.




5 Cizí pojištění nyní ihned viditelné

Často řešíte, zda má pacient české pojištění? Stalo se Vám někdy, že jste přehlédli, že pacient není pojištěn v ČR? Nyní Vám zobrazíme viditelně v kartě pacienta, že má cizí pojištění, takže se Vám to již nestane.




6 Hromadné označení položek, které lze vyhledat

V sekci Nastavení – Pokladna máte u výkonů a materiálů možnost hromadně označit položky, které lze poté vyhledat při tvorbě dokladu. Nemusíte tak již jednotlivě položky rozklikávat a zaškrtávat po jedné.




7 Kopírování nastavení oprávnění

Přijímáte nového zaměstnance a chcete, aby měl stejná oprávnění jako jeho kolega na stejné pozici? Nyní maličkost! V kartě zaměstnance (Nastavení – Zaměstnanci – Oprávnění) máte nyní kromě rolí také možnost přiřadit oprávnění podle jiného uživatele. Stačí tedy nastavit pro danou pozici pouze jednou.




TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye