Novinky a aktualizace XDENT 09/2020

Software XDENT dostává nová vylepšení! Nyní jsme umožnili odesílat doklad pomocí emailu, nebo jej nasdílet do iklient zóny, na kartě klienta lze vytvořit skrytou poznámku, hlídáme duplicity na rodném čísle, e-mailu a telefonu. A sposuty dalších novinek. Přečtěte si, co vše jsme pro Vás připravili!

Novinky a aktualizace XDENT 09/2020

Odeslání dokladu emailem a sdílení do iklienta

Nově přibyla funkce na odeslání dokladu z pokladny a karty pacienta rovnou do emailu, nebo do iKlienta.

Nastavení šablony pro zasílání dokladu na email provedete v Nastavení → Notifikace. Zároveň, pokud by se Vám stalo, že si jakoukoli email šablonu smažete, dá se na "kliknutí" obnovit výchozí.




2 Reset hesla do klientské zóny iklient

Reset hesla se výrazně zjednodušil. Nyní dorazí pouze jedna SMS, pomocí které klient může změnit heslo bez dalších složitostí.




3 Skrytá poznámka

Skrytá poznámka slouží pro uložení veškerých informací, které nemá klient vidět. Pro editaci této poznámky je potřeba kliknout na tlačítko "Upravit" na kartě klienta a přejít na záložku "Doplňující informace". Jak poznáte, že má klient na kartě skryté informace? Změní se barva ikony v sekci "Poznámky" ze šedé na červenou.




4 Kontrola rodného čísla, emailu a telefonního čísla

Stalo se Vám, že v kartotéce vznikla duplicita pacienta? Těm dnům je konec.
Nově pro Vás zobrazujeme u jakého pacienta máte zadané stejné rodné číslo, telefonní číslo, nebo email.




Marketing

Při vytváření kampaně lze aktuálně pomocí tlačítka "TEST" zkontrolovat vzhled zprávy. Tím se vyvarujete případných chyb v SMS.




Několik novinek v sekci Nastavení

Zaměstnanci - do přehledu zaměstnanců byl nově přidán sloupec s IČP

Oprávnění - Přes ADMIN účet můžete libovolným zaměstnancům povolit, aby spravovali oprávnění ostatních zaměstnanců ze svého účtu, ve Vaší nepřítomnosti.
Stačí v oprávnění daného účtu "zaškrtnout" Přehled zaměstnanců a nastavit co přesně může spravovat.
Dále je možné zvolit, jestli může zaměstnanec upravovat svůj kalendář, nebo kalendáře ostatních zaměstnanců.

Skrytí nepotřebných sekcí v hlavním menu - Chcete svým zaměstnancům ulehčit práci v XDENTu a zbytečně jim nezobrazovat sekce, do kterých nemají přístup? Stačí v oprávnění "zaškrtnout" Skrýt položky menu

Elektronický podpis & eRecept - nastavení obou sekcí přesunuto do Přehledu zaměstnance.

Číselníky - u tabulky "Výkony" přibyl sloupec s cenou daného výkonu a byla přidána funkce na export vyfiltrovaných položek do CSV, TXT a XLS formátu.



Partneři v sekcích SKLAD / POKLADNA / KARTA ZAŘÍZENÍ

Všude, kde se pracuje s partnery, byla přidána možnost zařadit daného partnera do sekce (např. lékař, lékařské pracoviště, dodavatel, servisní společnost a jiné).



TABLETY & FORMULÁŘE

Změna proběhla i na straně elektronických formulářů. Aktuálně se propisují anamnézy ze všech formulářů, kde se nachází pole označené jako anamnéza. Pro usnadnění a přehlednost při editaci formuláře se nově ukazuje typ pole (anamnéza/alergie a rizika) a zda je pole povinné.



TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye