Novinky a aktualizace XDENT 10/2020

Software XDENT dostává další nová vylepšení! Nově máte možnost přidat specializace pobočce, u zaměstnanců můžete přidat doplňující informace a zvolit jeho odbornost. Do přehledu Pokladny na kartě pacienta byl přidán další sloupec s informací o kreditu a poznámkou, zadanou při vytváření dokladu. A to není vše. Přečtěte si, co vše jsme pro Vás připravili!

Dentální kategorie

Sledujete stav chrupu pomocí dentálních kategorií v XDENT? Nově máte možnost si tyto kategorie přidat do zdravotního záznamu, nebo do léčebného plánu. Můžete přidávat kategorie jednotlivě a zvolit jejich stav, nebo můžete jedním kliknutím vložit aktuální stav, který je na kartě pacienta.




Obnovení vyřazeného pacienta z kartotéky a duplicity

Nově již nebude možné obnovit vyřazeného klienta, pokud bude v kartotéce aktivní jiný/stejný klient, který bude mít stejné rodné číslo. Při pokusu o obnovení budete upozorněni na duplicitu i s odkazem na duplicitního pacienta.




3 Poznámka a kredit v přehledu Pokladny u pacienta

Do sekce pokladna v přehledu klienta byl přidán další sloupec, který ukazuje kredit a poznámku vytvořenou při zakládání dokladu.




4 Hromadný import do Skladu

Nově máte možnost importovat celý sklad najednou bez nutnosti vyplňovat položky jednotlivě. Stačí si stáhnout vzorový CSV soubor a vyplnit. Následně tento soubor naimportujete do skladu a máte hotovo.




5 Odbornosti u zaměstnanců

Nově máte možnost zvolit u zaměstnanců jejich odbornosti, a to v NastaveníZaměstnanci → vybrat zaměstnance → záložka Osobní údaje → položka Odbornost




Zaměstnanci a doplňující údaje

Všechny údaje o zaměstnanci na jednom místě? Ano! Nově byla pod nastavení daného zaměstnance přidána záložka Doplňující údaje, pod kterou si můžete zadat kompletní údaje o zaměstnanci a mít tak vše pohromadě.




Specializace poboček

Máte pobočky, které mají různé specializace? Nově můžete v XDENT označit specializace přímo dané pobočce.



TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye