Novinky a aktualizace XDENT 10/2021

Software XDENT očekává další nová vylepšení! Vážení klienti, již tuto sobotu se můžete těšit na úpravy laboratorního štítku či zjednodušené vyplňování údajů podle IČO. Přečtěte si, co vše jsme pro Vás připravili.

Novinky a aktualizace XDENT 10/2021

1 Laboratorní štítek

Do laboratorního štítku jsme přidali možnost zapsání data zkoušek. Pokud jste propojeni do laboratoře používající Labino, i v jejich programu termíny uvidí.

Laboratorní štítek

Do laboratorních štítků si můžete vepsat i poznámku, kterou si jednoduše uložíte jako šablonu a nemusíte ji znovu vypisovat.

Šablona poznámky

Šablona poznámky

Šablona poznámky


2 Odemknutí zdravotního záznamu ze statistiky

Zjednodušili jsme opravu dávek odeslaných na pojišťovnu. Zámek na konci řádku ve Statistice - Pojišťovna nově slouží k otevření jednoho konkrétního záznamu, ne celé dávky.

Statistika - Pojišťovny

Statistika - Pojišťovny

Statistika - Pojišťovny


3 Načítání dat z ARESu podle zadaného IČO

Načítání údajů z ARESu vám usnadní doplnění údajů společností. V sekcích Můj účet - Fakturační údaje (v adminu), Nastavení - Laboratoře nebo Nastavení - Firemní stačí doplnit IČO a kliknout na lupu.

ARES

ARES

ARES

Všechny výše zmíněné změny můžete očekávat již tuto sobotu 9.10.2021.

TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye