Novinky a aktualizace XDENT 11/2021

Software XDENT očekává další nová vylepšení! Vážení klienti, již tento pátek se můžete těšit na správu štítků či zjednodušené vyplňování adres. Přečtěte si, co vše jsme pro Vás připravili.

Novinky a aktualizace XDENT 11/2021

1 Štítky

V sekci Nastavení - Zdravotní dokumentace jsme přidali záložku Štítky. Zde můžete vytvářet nové, u stávajících změnit barvu nebo je přejmenovat či sloučit dohromady.

Štítky

Máte také možnost přepnout se do odstraněných štítku a případně některé obnovit, obnovený štítek se automaticky přiřadí zpět ke klientům, u kterých byl před smazáním.

Odstraněné štítky

Z karty klienta je možné stále vytvářet štítky, ale už je nelze odstraňovat.

Štítky klienta


2 Registrace - nové filtry

U hromadných registrací máte nyní možnost odlišit cizí a vlastní klienty.

Registrace

Nově si můžete klienty vyfiltrovat podle vykázaného kódu 00900 nebo manuálně zadaného IČP (nemusíte vybírat jen z těch co jsou aktuálně přiřazeny zaměstnancům). Jako datum registrace můžete nyní nastavit datum, kdy byl vytvořen zdravotní záznam s vykázaným kódem 900, 901 nebo 946.

Registrace


3 Načítání adres z registru

Usnadnili jsme vám vyplňování adres. Nyní při zadávání adresy bude stačit pouze zadat ulici a zbytek už vám napovíme.

Adresy


4 Kopie dokladu

Do pokladny a detailu klienta byla do tří teček u pokladního dokladu přidána možnost vytvořit kopii dokladu. Vhodné například pro tvorbu faktury z již vytvořeného cenové návrhu.

Kopie dokladu


5 Statistiky

V sekci Statistika - Klienti je nová záložka Odstranění se statistikou odstraněných klientů se základními údaji a důvodu odstranění z kartotéky.

Odstranění klienti

Ve Statistika - Kalendář byl přidán sloupec se zdrojem objednávky, tedy jestli byly objednávky vytvořeny z online bookingu či manuálně.

Kalendář

Všechny výše zmíněné změny můžete očekávat již tento pátek 26.11.2021.

TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye