Novinky a aktualizace XDENT 05/2022

Software XDENT očekává další nová vylepšení! Vážení klienti, již příští čtvrtek se můžete těšit na nový vzhled notifikačního centra nebo virtuální ústředny a spoustu dalších vylepšení. Přečtěte si, co vše jsme pro Vás připravili.

Novinky a aktualizace XDENT 05/2022

1 Notifikační centrum

Notifikace (upozornění) prošli kompletní úpravou vzhledu. Byla přidána možnost si Vámi vybrané notifikace připnout či odepnout z horního panelu. Připnuté notifikace mají vlastní ikonku, zatímco ty odepnuté se nacházejí společně s ostatními v ikonce zvonečku.

Notifikační centrum

U jednotlivých zaměstnanců pod záložkou Nastavení upozornění můžete některé ikonky připnout, odepnout, nebo skrýt úplně.

Nastavení upozornění



2 Vylepšené uživatelské rozhraní

Změnila se ikonka pro otevírání sidebaru (postranní menu). Vedle přihlašovacího jména najdete nyní profilovou fotku zaměstnance. Sekce Externí nástroje, Nápověda a Premium byly přesunuty z hlavního menu do výběru pod přihlašovacím jménem.

Sidebar a fotka

Ikonka pro zmenšení či zvětšení hlavního menu byla přesunuta vedle loga XDENT.

Hlavní menu

Vzhled zvětšeného a zmenšeného menu:

Porovnání menu



3 Chatovací bubliny

Pod položky hlavního menu byly přidány chatovací bubliny pro jednodušší používání chatu. Tyto bubliny se objevují po odeslání zprávy nebo při příchozí zprávě i s počtem nových zpráv. Bubliny lze jednoduše schovat křížkem.

Chatovací bubliny



4 Virtuální ústředna

Příchozí a zmeškané hovory se nově zobrazují na spodním okraji obrazovky a neomezují Vás v rozdělané práci.

Virtuální ústředna



5 Laboratorní štítek - Položky z více laboratoří

Do laboratorního štítku můžete přidat položky z různých laboratoří. Jejich přehled vidíte v nově přidaném sloupci, který jde editovat.

Položky laboratoře

Po uložení nebo odeslání do Labina se vytvoří takový počet štítků, aby každá laboratoř měla vlastní. Pokud tedy přidáte položky ze tří laboratoří, vytvoříte tím tři laboratorní štítky naráz.

Laboratorní štítky



6 Laboratorní štítek - Číslo objednávky

V laboratorním štítku se nově zobrazuje pole Číslo objednávky. Slouží k možnosti vložení Vašeho interního čísla pro přehlednější evidenci štítků. Pokud jej nevyplníte, nic se neděje, automaticky číslo doplníme. Funkce se týká jen laboratoří, které nejsou spárované přes program Labino.

Číslo objednávky



7 Barevné označení klientů

Barevné označení, které můžete nastavit v kartě klienta, se nově pronáší do vyhledávání v sidebaru, kalendáři nebo pokladně.

Detail klienta

¨

Takto pak vypadá klient ve vyhledávači:

Kalendář



8 Sidebar - Poslední navštívený a připnutí

První záložka Klient v sidebaru obsahuje seznam naposledy navštívených a připnutých klientů.

Poslední navštívený a připnutí

Proklikem se lze dostat do detailu v sidebaru, kde jsou navíc tlačítka Zpět a Aktualizovat.

Sidebar detail

Do naposledy navštívených se ukládají všichni, u kterých byl otevřen detail klienta nebo detail v sidebaru, do připnutých se ukládají pouze po kliknutí na špendlík.



9 Záložka iklient - Formuláře k podepsání

V kartě klienta, konkrétně záložce iklient je nyní k dispozici seznam vyplněných formulářů, které jsou připraveny k podepsání.

Formuláře k podpisu



9 Zdravotní záznam - Uložit a pokračovat

K tlačítkům Uložit a vytvořit doklad a Uložit a uzamknout bylo přidáno tlačítko Uložit a pokračovat, abyste záznam nemuseli po uložení ručně znova otevírat.

Uložit a pokračovat

Všechny výše zmíněné změny můžete očekávat již příští čtvrtek 19.5.2022.


TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye