Novinky a aktualizace XDENT 12/2022

Software XDENT očekává další nová vylepšení! Vážení klienti, tento týden se můžete těšit na nový přehled nebo přehled registrací na pojišťovnu. Přečtěte si, co vše jsme pro Vás připravili.

Novinky a aktualizace XDENT 12/2022

1 Přehled

Přehled byl kompletně předělán, tak abyste si ho mohli přizpůsobit podle svého. Skládá se z několika modulů, které si můžete skrýt, přidat, zvětšit, zmenšit nebo přesunout.

Přehled

Tlačítkem Editace vpravo nahoře si aktivujete editační režim. Veškeré možnosti editace v rámci modulu se nachází v jejich hlavičce. Křížek slouží pro skrytí modulu, tyto moduly můžete poté opět přidat pomocí tlačítka Přidat modul. Tlačítka + / slouží pro zvětšování / zmenšování modulu. Moduly lze v rámci celého přehledu přesouvat chytnutím a přesunutím za hlavičku.

Přehled

Každý modul je k dispozici ve třech velikostech - malý, střední a velký. Podle velikosti se ukazuje větší či menší počet sloupců.

Dnešní rezervace - malý modul:

Přehled

Dnešní rezervace - střední modul:

Přehled

Dnešní rezervace - velký modul:

Přehled

Pokud nejste v editačním režimu, tak moduly obsahují tlačítko pro maximalizaci, které zobrazí modul na celou obrazovku. Opětovné kliknutí na tlačítko vrátí modul do původní velikosti. Některé moduly obsahují také tlačítko pro zapnutí filtrace.

Přehled



2 Pokladna - Rodné číslo do poznámky

Hlavička poznámky v detailu dokladu obsahuje nové tlačítko , které po kliknutí propíše rodné číslo klienta do poznámky.

Pokladna



3 Přehled registrací na pojišťovnu (pouze pro tarif UNLIMITED)

V sekci Pojišťovna - Registrace najdete přehled registrací podle dat z VZP.

Pojišťovna

Jednotlivé stavy jsou popsány v legendě pod tabulkou.

Pojišťovna

Aktualizovat data z VZP do XDENT lze pomocí hromadné akce Aktualizovat podle VZP.

Pojišťovna


TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye