Průvodce ceníkem XDENT

Průvodce ceníkem XDENT

Jak zjistit cenu za XDENT a za jaké zaměstnance platím? Vše najdete uvnitř článku.

Vážení klienti, dlouhodobě se snažíme ceny držet co nejníže, ale zároveň poskytovat kvalitní a moderní balík služeb obsahující nejen samotný software, ale také inovace, školení a v neposlední řadě také uživatelskou podporu. vzhledem k dezinformacím a panice, která se šíří na sociálních sítích o avizované změně ceníku XDENT od 1.12. 2022 jsme se rozhodli zrekapitulovat nové ceny, způsob účtování a zároveň odpovědět na vaše nejčastější otázky.

Cenová politika XDENT byla vždy spojena s měsíčním tarifem za ordinaci a poplatkem za výkonnou složku ordinace, tedy za lékaře. Lékařský účet měl zároveň kalendář, kam se objednávají pacienti. Ostatní nelékařské účty pro recepci, management, účetní, sestry a další personál byly a zůstávají zdarma.

Tento způsob účtování jsme zavedli v roce 2014 jako první mezi poskytovateli software pro stomatologii a eliminovali tak vysoké vstupní investice v porovnání s konkurenčními poskytovateli. Tato filozofie je s námi od samého počátku a není důvod ji měnit ani do budoucna.

Nové ceny

Od 1.12. 2022 je platný nový ceník za služby XDENT, který plně respektuje výše popsanou cenovou politiku. Změny jsou v řádech jednotek procent.

Jaké jsou tedy změny v ceníku?

  1. Tarify
    Tarify UNLIMITED, BASIC, DH jsme zvýšili každý o 100 Kč měsíčně. Tedy v průměru o 6%.

  2. Kalendáře, Lékařský účet s kalendářem
    Lékařský účet s kalendářem jsme zvýšili o 100 Kč měsíčně za každý účet navíc k tarifu. Základní cena všech tarifů obsahuje jeden lékařský účet s kalendářem.

  3. Lékařský účet bez kalendáře - nově
    Přístupový účet pro lékaře nebo DH, kteří nevyužívají kalendář. Tento účet, stejně jako Lékařský účet s kalendářem, umožňuje vést zdravotní dokumentaci, účtovat přímé platby, vydávat e-recepty, vykazovat na zdravotní pojišťovny, atd. Lékařský účet bez kalendáře stojí 299 Kč měsíčně.

  4. Nelékařské účty
    Všechny ostatní nelékařské účty jsou ZDARMA. Tedy za přístupové účty pro recepční, sestry, management, účetní atd. nic neplatíte.

Nově zavedená položka - Lékařský účet bez kalendáře – se dotkne pouze malé části klientů. Zpravidla jsou to velké provozy, kde je ordinace vytěžována více lékaři během dne nebo provozy které slouží noční pohotovost a pacienty neobjednávají do kalendáře pro denní provoz apod..

Nejčastější otázky a odpovědi

Q: Nejsem si jistý kolik budu nově platit, mám možnost si to ověřit?
A: Ano, přímo v aplikaci XDENT! Po přihlášení najdete v sekci Můj účet -> Můj tarif. Zde si můžete zkontrolovat, jaký máte zvolený tarif, kolik máte lékařských přístupů a kolik budete platit.

Q: Nově budu muset platit za každý přístup do XDENT 299 Kč?
A: NE! Platí se pouze za lékařské přístupy a přístupy pro dentální hygienistky.

Q: Musím platit za sestru, která mi připravuje zápis do zdravotní dokumentace?
A: NE! Sestra může vytvořit záznam do zdravotní dokumentace a připravit ho ke kontrole lékaři

Q: Kde zjistím, kolik mám aktuálně placených účtů?
A: Přímo v XDENT v sekci Nastavení – zaměstnanci máte nově uvedeno u všech uživatelských účtů, jakého jsou typu a zda jsou placené či nikoli.

Q: Budu platit nově o 30 000 Kč ročně více?
A: Nebudete! Znamenalo by to, že máte 10 lékařů bez kalendáře

Q: Přeci jen si nejsem jistý, kolik budu platit. Na koho se mohu obrátit?
A: Určitě kontaktujte naší uživatelskou podporu nebo svého obchodního zástupce. Rádi vám vše vysvětlíme.


Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye