Sklad - Průměrná nákupní cena

Vážení klienti, tento týden přidáme do skladu možnost vynulovat průměrnou nákupní cenu a přesnější výpočet. Přečtěte si, jaké změny můžete očekávat.

Sklad - průměrná nákupní cena

1 Sklad - Průměrná nákupní cena

Vynulování průměrné nákupní ceny je možné udělat pomocí skladové operace INVENTURA, stačí si jen tuto možnost zaškrtnout.

Reset

U skladové operace VYSKLADNĚNÍ se při zadání množství položky ukazuje z jakých skladových operací se bere množství a na základě toho se přesněji počítá průměrná nákupní cena.

Rozpis

Pro zajištění správného výpočtu průměrné nákupní ceny je možné v historii skladových operací odemknout pouze poslední skladovou operaci naskladnění nebo vyskladnění.

Odemknout

Najetím myší na zámeček lze zobrazit kdo skladovou operaci odemknul.

Info

V případě, že existuje odemčená skladová operace a někdo bude chtít vytvořit novou skladovou operaci, tak při dokončení vyskočí kontrola. Kde můžete odemčenou skladovou operaci buď odstranit nebo uzamknout a provést aktuální operaci.

Kontrola

V historii skladové operace INVENTURA je navíc sloupec s původním množstvím, který lze i exportovat a případně s tím znovu pracovat.

Mnozstvi

Zaměstnanec s oprávněním Sklad - Vlastní nemůže provádět skladové operace, protože v případě odemčených skladových operací je nemůže odstranit ani uzamknout a to by mohlo způsobit problémy ve výpočtu průměrné nakupní ceny.

Vlastni


TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye