Spolupráce s Asociací dentálních hygienistek ČR (ADH ČR)

Vážení klienti, rádi bychom Vás informovali o nové spolupráci s Asociací dentálních hygienistek ČR (ADH ČR), která vyplynula z našeho společného cíle – poskytnout maximální podporu dentálním hygienistkám, podpořit jejich možnosti vzdělávání a zjednodušit komunikaci s ošetřujícími lékaři i s pacienty.

Spolupráce s Asociací dentálních hygienistek ČR (ADH ČR)

Nyní, má každý uživatel softwaru XDENT možnost čerpat benefity ve formě úhrady členského poplatku za členství v ADH ČR ve plné výši 1500Kč/kalendář/kalendářní rok pro každou dentální hygienistku.

Členství v ADH ČR nabízí spoustu benefitů a cenových výhod, zejména v oblasti vzdělávání, více zde http://www.asociacedh.cz/clenstvi-v-adh-cr/

Přihlásit se do ADH ČR je možné kdykoliv během kalendářního roku, platnost členství je vždy 1 rok od platby členského příspěvku, cena pro řádného člena 1500 Kč / rok.

Příspěvek se vyplácí formou kreditu, kterým je možné hradit služby společnosti Infinity Energy, s.r.o., provozovatele stomatologického softwaru XDENT. K nabití kreditu do SW XDENT dojde po prokázání členství dané DH u ADH ČR jejím unikátním členským číslem. K dobití může dojít pouze 1x ročně, při prodloužení členství v ADH ČR na následující rok se příspěvek opakuje.

Pokud je dentální hygienistka již členem ADH ČR v současné době, bude výše příspěvku přepočítána poměrově k počtu zbývajících měsíců platnosti členství.

Příspěvek lze uplatnit na každý kalendář, který využívá dentální hygienistka, členka ADH ČR. Pokud jeden kalendář v rámci účtu sdílí více DH, příspěvky se nesčítají.

Pro uplatnění benefitu je nutné jít do sekce Nastavení – Zaměstnanci – v osobních údajích zaměstnance s vlastním kalendářem je poslední kolonka Identifikátor ADH – vložit unikátní číslo člena.

Nastaveni

Po kontrole v systému a zaúčtování v následujícím měsíci naleznete aktualizaci v sekci Můj účet – Moje faktury - Historie kreditu.

V případě potřeby kontaktujte XDENT podporu na tel: +420 474 777 111.


TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye