Nové nastavení formulářů

Vážení klienti, jelikož je pro nás Váš názor velice důležitý, rádi bychom Vám nabídli možnost vyzkoušet si inovovanou sekci NASTAVENÍ → FORMULÁŘE ještě před jejím oficiálním spuštěním.

Nové nastavení formulářů

Tuto sekci, která získává nový kabát a vylepšené funkce, následně uvolníme v dalších týdnech pro všechny klienty, kteří využívají naši prémiovou službu Tablety a proto budeme rádi za jakoukoli zpětnou vazbu, která nám pomůže tento modul ještě více zdokonalit.

Staré nastavení formulářů:

Staré formuláře

Staré formuláře

Šipka

Nové nastavení formulářů:

Nové formuláře

Nové formuláře

Pro aktivaci nového nastavení formulářů stačí napsat e-mail na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a aktivaci provedeme do několika minut.

Pokud naše bezkonkurenční tablety ještě nemáte, nezoufejte, stačí kontaktovat svého obchodního zástupce, nebo naši podporu na čísle 474 777 111.

Váš tým XDENT.


TOP Sledujte aktuální dění na XDENT Facebook!

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye