EET pro stomatology 2017?

Pro většinu stomatologů platí zavedení EET od 1.3.2018, ale někteří se musí zapojit již o rok dříve tedy 1.3. 2017!

Stomatologové využívající software XDENT mají řešení EET již plně k dispozici ve svém počítači. Propojení našich služeb s EET má stomatologům umožnit jednoduchou evidenci tržeb v souladu s platnou legislativou. Pro stomatology platí dvě varianty

1 Pokud ve stomatologické ordinaci překročí doplňkový prodej (kartáčky, zubní pasty, ústní vody atd.) limit 175.000,- Kč ročně či případně obrat za doprovodný prodej dosahuje více nežli 49 % obratu ordinace, pak spadá do povinnosti EET pro tuto činnost již od 1.3. 2017.

2 Pokud ve stomatologické ordinaci není poskytován doplňkový prodej nebo je obrat za doprovodný prodej nižší než 175.000,- Kč ročně, pak spadá do povinnosti EET o rok později, tedy od 1.3.2018.

Tip! Propojení softwaru XDENT s aplikací EET je u nás šitá přímo na míru stomatologům a přináší další řadu nesporných výhod, které si už nyní můžete přečíst v našem článku  Výhody XDENT pokladny s EET

A navíc ušetříte!

Poplatníci daně z příjmu fyzických osob, mohou využít jednorázové slevy na dani 5000 Kč za pořízení a provoz EET.

Naše vize

K efektivní a prosperující ordinaci nestačí jen software. Proto jsme vytvořili unikátní Premium program, který kombinuje management, marketing, ergonomii a především analytické nástroje pro zpracování informací přímo ze stomatologického software XDENT v reálném čase.

elements eye